Separate names with a comma.
Zanima me procjena a takodjer i prodaja iPhone 3g 8 gb crni u perfektnom stanju, bez igdje ogrebotine, jos se sjaji na poledjini, jailbrakeovan,...
O boze sacuvaj na ovom forumu samo neko brise neke postove ko da nas posmatra fbi,csi,interpol... nvm...Ko bi uzeo?Mozdao onaj ko ne zeli da mu...
@Dexx 600 KM? :) Sama konzola sa dostavom kosta 650 Km kad se preracuna u KM + carina nekih 100-200 KM, znaci sama konzola bez meni zarade dodje...
Pozz, zanima me koliku bi cijenu mogao traziti za Xbox 360 slim 250 gb nov zapakovan, garancija godinu dana, iz Amerike.
3 igre = 60 KM. 1. tekken dark resurrection - u kutiji sa knjizicom extra stanje 2. b-boy the game - nema kutiju i knjizicu ali je u extra stanju...
Ako nije tajna prijatelju, koliko si platio g27 ? :)
Cpu 150?Ako ima garanciju bar malo i ako je slabije koristen, onda vrijedi bar 200, mislim nov je 350-380 ?
Ok. Cijena je od sada 750 KM FIXNO jer je HdFury prodan ! Mislim da je i vise nego korektna cijena, pa same igre vrijede 400 KM :). Pozz
Dobro da nam pomenem onda da pogledate na piku.Ne znam zasto je to samo ovdje zabranjeno al ajde. Ovaj xbox je idealan za igraonice dobijete ovako...
mobitel je extra, ja svog nebih nikad mjenjao da mi ne treba gps i wifi :)
Prodajem XBOX360 konzolu ELITE verzija falcon ploca(nikad se nije grijala, jako je tiha i radi perfektno), uz nju dolazi : originalna kutija, hdmi...