Separate names with a comma.
Nista od one gore kombinacije, prodavac odustao :(
Na prodaju: Diablo 3 PC/MAC 35KM Lokacija: Bijeljina
Nasao sam pastu kojom sam premazao kromirane djelove prije nesto vise od mjesec dana i evo da kucnem u drvo nema ni najmanjeg traga hrdji. Potavit...
Moze lock ovdje, odustajem od prodaje!
Vrijedi li zamjena za PS4 u kutiji bez garancije za: Ps3 320GB, 2 džojstika, Gran Turismo 5, GTA 4 i PES 2015 + 300KM? PS. Dualshock 3 tek...
Update sta je ostalo od komponenti i korekcija cijena.
F5 ... 240KM
:) Slazem se, analog dugme ima istu funkciju kao i ps dugme na orginalu. Nazalost nemam, strasna nesreca tokom PES-a :( imam djelove :D
Izgleda da nema pomoci .... Ide PS3 na prodaju, totalno razocarenje u PES 2015 zbog lag-a ... zamalo ga nisam zafijario do brazila :mrgreen:
Na prodaju: PS3 slim CECH-3003B + 2 džojstika zicana mogu i na PS3, PS2 i PC 3u1 izgledaju kao za PS2 i dvije igre GTA 4 i NBA2K9. Cijena 240KM...
Kako promjeniti server kada igras online, igru sam uzeo na US PSN store i konstantno igram protiv Brazilaca, Argentinaca itd. a lag ubi do bola...
Moze li spisak u pp. Hvala.
Postoji li nacin da se prati u PES-u koliko pobijeda imam i ostala statistika za online meceve. EDIT: Ide PS3 na prodaju, totalno razocarenje u...