Separate names with a comma.
Najgore sto ga nosimo cesto sa sobom. Barem jednom sedmicno... 150km popravka, u sancti ga nisu znali napraviti. Poslano sa mog Mi Note 10 Lite...
Da, jednom pao sa police. Kaze serviser da mu najvise donose sa ostecenim HDMI portom. Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Opet mi se izgleda HDMI port pokvario, vec sam ga jednom nosio na servis Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
@dams82 2.0 golf mk6 81kw, stavio lukov set i na 35hiljada mi prolupo zamajac, tamo na garanciju istekla mjesec. Opet stavim kontam isto sve, evo...
Tcl c635 pukao ekran, uzas, da li se isplati praviti drugari? Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Mandalorian treca sezona vrh. Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Ma tanak ps plus. Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Malac ponio PS5 kod nane i dede i ja im objasnio preko video call kako da ga spoje. Kad zovu gasi se svako 5 min, kontam evo ga pokvario se. Kad...
Ma tokar... Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Ali po tome se najbolje vidi koliko je preslo koje auto. Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Ovaj sport nema buducnost po ovim pravilima... Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Mozda je fake, ovo bezveze bas ako je prava stvar Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Pitanje je dana kada Ce je, bas je op Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Sestricu bi trebai kupiti kakvu stolicu ali gdje gledati pored yiska. Sancta, Target? Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Ferrari na hardu uzasan, McLaren ovosezonski flop i dalje nastavlja se muciti. Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk