Separate names with a comma.
Jesi li prodao proc? Jel ti ovo zadnja cijena?
Rješavaj se grafike. To je isto radila i moja 8800GTS
Definitivno je integrisana grafika Intel GMA HD, a to pregrijavanje ti je radi začepljenih bakrenih rebara na kraju heatpipe hladnjaka koji...
Pregledaj jesi li pravilno okrenuo flat kablove u konektore na ploči. [img] Edit: ako ti je sve skopčano kako treba onda imaš problem na...
Koja je marka laptopa i model?
Mini ATX ploča, preblizu su sve komponente jedna drugoj, jos ako imas i grafu nakacenu na ploču eto ti zagrijavanja. Intelov G31 čip se nebi...
vidi kakvi su ti ic regulatori na ploči, češto kad su oni pri kraju, počnu se NB i SB grijati pa to sve dovede to crkavanja ploče.
skoro tačno. nedaju napajanje u obliku istosmjerne struje ali akumuliraju statički elektricitet koji se može izmjeriti, ali na kondenzatorima u...
našao sam ovaj dokument http://download.intel.com/design/Pentium4/datashts/24988703.pdf i pronašao sam pinove, međutim, na samim napojnim pinovima...
cekao sam tvoje mišljenje drug. hvala na info. pozdrav
pa ja radim u servisu druže. svaki sam od el. elemenata provjerio i svaki mi je pod naponom, kada upali ploča. samo te šugave zavojnice nisam...
mjerio sam druže IC-ove, i na njima mi daje napon od 3,45V, na kondenzatorima isto tako. E sad nisam nikad mjerio zavonice, niti znam kako njih...
Imam jedan problem sa FujitsuSiemens Amilo laptopom. Laptop upali, ali nedaje sliku na ekran. Čipset se ugrije i sve ostale komponente rade,...
Probao sam sa Catalyst drivere 6.8 i 6.9 sa matičnom pločom KT4Ultra, te sam joj uradio flash BIOSA na verziju 1.4 i ništa se nije promijenilo. I...