Separate names with a comma.
nema nista ni u browseru ni u control panelu, nego jednostavno kad instaliram nesto novo, kreira se aplikacija koja otvara ovo sta god da...
on pokauje da je sve cisto, avast opet naso sality i salicode, iso sam da obrise sad cemo vidjet, sad ne blokira exe fajlove nego otvara stranice...
ma od jarana komp, u pitanju je Sality virus bio...i nakon sto sam oborio sistem, i poravno disk, uspio instalirat avast opet ga je naso...ali evo...
izgleda da je neki zestoki virus u pitanju, malo sam cito po forumima, neda mi da instaliram antivirus, sve mogu instalirat ali antivirus kad...
nema antivirusa nikako, pokusa da skinem adobe flash player, mozilu, operu, znaci bilo koji fajl koji zavrsava na exe.. [img] i ovako stoji i...
Imam jedan veliki problem na starom kompu, naime nece da skida exe foldere da interneta ni na jednom pregledniku, dode do 99% i stoji, trazio sam...
Na hp-u mi se poceo javljat problem sa diskom, neznam sta da uradim da mi prestane pokazivat ovu gresku, molim Vas za pomoc!...
Malwarebytes Anti-Malware rjesio problem, jos jednom Hvala svima na pomoci.
pregledo, nema nista, stavim a kao defaultni, ostale obrisem, i bude dobro dok ne izadem iz Croma, cim izadem i udem ponovo se vrati na isto, tj...
Pozdrav, prije 2 dana mi se javio problem na Chromu, nemogu nikako da stavim da mi Google bude trazilica, namjestim u postavkama i bude sve uredu...
sve instalirano bilo, aliv se iz nekog razloga stalno pojavljivali novi uredaji i trazili drajvere, instaliro novi windows i iste drajvere ko...
Dajte ljudi molim Vas hitno mi treba pomoc oko ovog , da li iko zna kako bi mogao rjesit ovaj problem? rjeseno...