Separate names with a comma.
e, super, hvala ljudi! I meni se cinilo da bi mozda mogao nas utikac da se koristi, ali nisam bas bila sigurna....a, posto mi se jednom desilo u...
stvari ovako stoje: idem na kraci put u Kinu, pa sam malo pogledala kakve se tamo koriste uticnice i ostala sokirana njihovim izgledom :mrgreen:...
Bit ce fotkica i impresija ako kupim lenovo,obecavam :D
hvala na savjetima! otici cu jos u imtec pa uzivo pogledati oba modela i onda odluciti, mada mi se lenovo cini kao dobra, i nesto malkice...
ljudi, zanima me misljenje koji od ova dva netbooka je bolje uzeti? razlika u cijeni nije drasticna, pa molim za savjet :D hvala! [img]...
Re: Kupovina LCD monitora...sve upite postavljajte ovdje... hvala na pojasnjenju. nista od toga, krizam mobilmediju i benq :mrgreen:
Re: Kupovina LCD monitora...sve upite postavljajte ovdje... koliko je on love na toj akciji?
Re: Kupovina LCD monitora...sve upite postavljajte ovdje... da, kao sto neko rece, planiram svoj stari crt zamijeniti lcd-om, tako da stvarno...
Re: Kupovina LCD monitora...sve upite postavljajte ovdje... planiram kupiti neki lcd monitor od 19 incha, neke srednje klase (za kucnu upotrebu)....
zahvaljujem na odgovoru :smt003 meni bi bas tako i trebao neki super lagani laptop samo za brzinsko provjeravanje poste i eventulano pisanje...
ljudi, je li neko koristio ovo malo cudo tehnike? kakva su iskustva? je li tastatura previse sitna za tipkanje? isplati li se dati na ovo oko...
ma, svaka cast!!!! nema vise problema! hvala ti puuuunoooooooooo :mrgreen: :mrgreen: EDIT: a da te pitam, zasto se ovo desilo? jesam li ja...