Separate names with a comma.
Zna li se ista za memoriju, da li ce i dalje 5080 super imati 24gb? I ja sam to bas cekao, ali eto docekacemo, ne zuri se : )
Mozda zadnji Mass Effect zbogprodaje EA-a, ako sad uopste i izadje i bude kako treba, a tesko da ce biti...
Pouzdan insider, Jeff Grubb... https://twistedvoxel.com/insider-says-no-progress-on-bloodborne-pc-port-as-sony-focuses-on-other-titles/ "While...
Ma kakvi, nakon takvog propusta i bug-a gdje ljudima brisu podatke, tesko jos jedno vrijeme. To je bas ozbiljno, nije zezancija...
Ja bas kad sam se odlucio da predjem na W11, sad me iskreno strah zbog tog problema i gubljenja podataka. To je bas veliki problem...
Bio problem ipak u konekciji, rijeseno pa editujem post. Sve uglavnom radi i dalje direktno sa karticom u TV-u. Steta sto nema vise 4K programa,...
I meni su rekli da se ne koriste vise nikako kad sam pricao sa njima o tome...ali sam ja zadrzao karticu pri prelasku na novi paket direktno, a...
Ma meni je kartica direktno zanimljivija jer ponekad snimim sebi neki koncert za licnu arhivu, jer skupljam muziku cijeli zivot, skontao sam kako...
Ja sam zadrzao CI i karticu pri prelasku na EON. Jedino su mi rekli kako to ne koriste vise i nemaju inace. Bilo im je samo malo neobicno sto necu...
Ja na TV-u CI slot i karticu direktno (kvalitet odlican, brzo radi i jedan daljinski i dalje). Najbolji moguci kvalitet je jedino tako...vecina...
Znaci Aldiin tebi je Mafia II fenomenalna i tvrdis da je i ova nova Mafia bas super? Onda bi se to moglo odigrati, jer je i meni Mafia II jedna od...
Eh super bas, nakon lijepih vijesti, onda procitas leak da cak ni Gran Turismo 8 nece doci na PC, a nazalost i to je logicno ako bude igra za PS6...
P.S. Sto se tice novih ekskluziva idu ovim redom, ne znam da li ima nesto jos: Death Stranding 2: On the Beach June 26, 2025 (u sutini nije SIE)...
Nakon neobicne "sutnje" od strane Sony-a evo konacno nekih novosti nakon sto smo se prepirali za nove PC portove! Playstation konacno evoluira,...
Nasao sam info da Telemach nudi sljedece uredjaje: Ubee EVW32C, Technicolor CGA2121 i SDMC NE1611B. AI tvrdi da je Technicolor najbolja opcija i...