Separate names with a comma.
Eh joj, ode Jim Ryan iz Sony-a, mozda nikad necemo ni vidjeti Gran Turismo za PC...ako dodje neko novi ko bude protiv nas...mislim PC gamera...
https://blog.playstation.com/2023/09/27/horizon-forbidden-west-complete-edition-is-coming-to-ps5-and-pc/?_thumbnail_id=384740 Dovoljan info u...
A ja sa druge strane ne mogu da vjerujem da su sve to dodali. Sjecam se bio je jedan video kad je tek igra izasla sta sve moze u GTA, a ne moze u...
Ovo je izgledalo nestvarno i prije DLC-a. Aha, sad ima Path Tracing cijela igra i DLSS 3.5 ako imas hardware za to...mislim da propustas najbolju...
Ratchet Rift Apart fenomenalan bas se uklapa u frazu Greatness Awaits. Bas stvarno preporuka, mene je bas iznenadio, steta sto se nije prodao...
Od cinjenica koje su zabrinjavajuce za novi GTA: - Prvo je PC port uvijek dolazio kasno za GTA, ali to bi im se i moglo oprostiti zbog piraterije...
Ja mislim da ce GTA 6 biti epic fail u svakom pogledu pogotovo za singleplayer.
@Reveton Hvala za komentar. Izgleda da Sn850x radi sa standardnim windows driverom i nema neki custom kao Samsung. WD Dashboard cu onda i ja...
Hvala momci na misljenju, slazem se onda da je tesko ocijeniti da li ce raditi na 4000Mhz, neki tvrdi online da su sanse 50-50%, tako da sam...
Planiram uzeti SN850x, pa posto koristim jos 970 Evo+ NVMe i 850 Pro, zanima me sljedece: - Koji driver koristiti za SN850x jer Samsung ima svoj...
Trenutno Z490+i9 10850k (4.9) radi sa 3600Mhz C18 RAM-om od 2x8 GB Kakve su sanse da ce raditi bez dodatnih postavki (sa XMP-om) i da li ce...
Ma 4080 nije bas nesto, jedino 4090, ma nema sanse da Nvidia stavi 48GB memorije sa ovim cijenama...godinama se vec prica o karti sa 48GB, ali eto...
Pa hajde super, bas mi je drago, u sustini fin upgrade. Ja trenutno prezadovoljan sa 3090, mislio sam da ce biti bezveze upgrade jer je i 3080...
Zer0 - 13610 - Nvidia RTX 3090 FE @ 1965MHz/10491MHz (20.98 GHz) zrak / i9-10850KA @ 4.9GHz zrak Ovo je bench samo zato sto nas je @Picoooka...