Separate names with a comma.
Moze li neka jaka preporuka za best bay trenutno TV 46" 47" 50" do cca 1.500KM sa SMART i 3D (passive) funkcijama...Hvala puno
Zanima me koje su jos razlike osim u HDMi ulazu izmedzu ova dva monitora MONITOR LCD LG LED E2340T-PN MONITOR LCD LG LED E2350V-PN Ne daje mi...
Hocu da predjem sa HS full3 paketa na LOL Trio paket...zanima me Dali se njihov STB od Super TV-a veze sa televizijom HDMI kablom...(rece mi lik...
Re: N98 problem sa kontaktima N97 sam mislio... izvinjavam se
Re: N98 problem sa kontaktima To je to... bravo... dupli kontakti... ma konto sam da je symbian pametniji...nisam nikad prije ga...
Kupio N97 iz BHtelekoma sve ok ali imam sljedeci problem: Imam 742 kontakta u telefonu ako me zove Mujo iz imenika njegovog imena nema u...
Ja vidje samo na zadnjem racunu da su smanjili upload brzinu sa 512 na 256 u full3 FLAT paketu...mozda je stamparska greska...
Lego FLAT HS FULL3 paket... skidam 120Kb/s konstantno...ma ja sam na konju...na 5G nikad preko 100-je nije islo...odo uruciti otkaz bhtelekomu i...
Prava stvar za digitalizovanje snimaka...samo joj tuner fali...Mogo bi i ja naruciti ovo...pored tunera... jesi zadovoljan u praxi?
Iz ove ponude: http://www.plus.ba/proizvodi/?stanje=oep&idkat=748 moze i USB opcija pa da imam i za laptop varijantu al nije uslov...treba mi...
Hvala na tipovanju...Evo predo zahtjev...dolaze u ponedeljak...pa cu javiti utiske... sta je fora sad sa ovim da se ne konektujes PPoE nego ko...
Presao bih sa ADSL 5G na Full3 HS paket... kad sam sve sagledao skonto sam da bi mogla biti pametna odluka... zanima me Vase misljenje... mojaTV...
haj super... u kojem servisu... treba mi jedno 5cm duzine trake