Stigla viša srednja klasa na more. Prosječna potrošnja: 9.2L -- Swe/Hr <3 Gepek: Yes. VW uber alles. Tale za predsjednika.
Ja kad vidim tako table Danska, Finska, Svedska meni muka bude. Idem iz srednje Njemacke i smori me put maksimalno. Treba mi dva dana da dodjem sebi.
Ove godine smo imali dobar flow. Prenocili u Hamburgu i onda Hamburg-Pula direkt Inace idemo preko Italije i Francuske ili Ceske pa ostanemo par dana usput negdje. Nema zurbe, dug godisnji tako da ni tamo ni vamo ne ganjamo datume. Sve sto tokom godine ne potrosim (plug in hybrid) nadoknadim kroz Njemacku.
Moj brat je do Kemera sa autom isao. Jaran ne smije avionom, i zapucali oni sa autima. On sa C jaran sa E klasom dva dana puta, u Edirne nocili i tamo i vamo kad su isli. Kaze brat da mu je put bio OK. Doduse on bas voli voziti, dok je bio mladji pa nije imao stalni posao znao je u danu otici u Skoplje na aerodrom, ostavi covjeka i vrati se nazad... samo tamo polukruzno napravi I sad cesto vozi da zaradi sa strane, kod Taleta u rudnik cesto dodje
Da li je moguće kod nas u BiH s raditi servis auta sa materijalom koji sam ja kupio, sve po specifikacijama? Konkretno VW servis. Majstor mi na godišnjem. Pretpostavljam da ne može poslao sam upit čekam odgovor.
Evo Dino je napisao. Samo vozila u garanciji ne mogu, a ostali mogu naravno, znam ljude koji znaju ljude koji su nosili dijelove u ovlašteni, da bi imali trag održavanja prilikom provjere ako bi prodavali auto danas sutra. Kod dosta mehaničara ne možeš raditi sa svojim dijelovima, mislim neće ljudi. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Evo javljaju da može, radi se o cmv Vitez, cijena 2h otprilike 110km. JBG bitno je kad budem prodavao auto sve digitalno zavedeno lakše prodati. Hvala
Samo sto tu nemas nikakve garancije. Majstor odradi svoje, ali u slucaju problema do tvojih je dijelova. Ne znam sto ce ti to, na novom auta da se zezas. Zar je puno skuplje u Njemackoj uraditi?
Ja sam na odmoru trenutno, ali hajd da bubnem oko 8-9 stoja sa kvalitetnim dijelovima. Sent from my SM-S911B using Tapatalk