Kad isključiš A/C ili ne? Možda tvoj Merc može na pravcu, ali da uleti na 228 km/h kao gore Pug 3008 sa snimka u krivinu, sabrali bi te na drugoj traci zajedno sa dijelovima i trokrakim znakom. Dobar mercedes se plaća, CLA je low entry shit od Merca. Prosao test tek na 66 km/h 3008
Kad ukljucim A/C. A za snimke dole, pogresno auto stavljas, kod mene nije taj Svakako znam da je 3008 najbolje auto ikad. Nema potrebe dokazivati.
Ne sramoti se ba, ovo je ko da ja stavim cla 45 s amg, a nidje veze s mojim autom, samo slova ista. Mora bit best buy kad ti vozis, pezo 307 2.0 hdi i octavia 1.9 tdi su isto bili. Jedva cekam sljedeci best buy da kupis pa da gledamo slike i snimke na forumu. Pogotovo volim kad slikas kako je auto bilo na moru.
To je moja krindzara, a ti svog ne smiješ slikati zbog lopova . Ja da sam htio brzinu uzeo bi 3008 2.0 GT od 180 PS, takve bi osavljao u prašini. Meni Merc sa tim krševima dođe isto Samsung A15 (imaš ko fol brand koji kujcu ne valja i plaćaš odrzavanje kao da je pravi merc), još da si uzeo onaj model sa renolovim motorom bio bi baš i ti jača krindžara od mene.
Al Tale miša mu, kako tebe uvijek potrefe best buy auta Ja mislim da je bolja kupovina Kuga 4x4 od tog, bar imaš terena, kakvog takvog. Ovako auto sa krizom identiteta... Ako već hoćeš suv, uzmi da valja. Ja sam htio ljimuzin, da bude 6ak, i zadnja vuča. Mislim da je ovo bio best buy
Neće heic slike da prikaže... Al evo dva best buy auta ovaj plavi je 4matic, pa ako gdje 3008 zapne zovi da čupamo
Meni ne treba 4x4, imam firminog Dustera, ovo je auto za porodicna putovanja. Sta sam trebao, uzeti cla ili gla, q-ove, x-eve za duplo više para stare 10 godija, ni kofer ne mozeš ugurati, odrzavanje preskupo,ne ide ništa mnogo bolje u odnosu na ostale, a šta bi ja to sa tim dobio? Evo ima kolega CX-5 2.2 4x4 Mazdu, boli glava, komplikacije, odrzavanje, nema majstora. Ono što ljudi ne priznaju da trenutno BMW, Merc, Audi ne nude mnogo u odnosu na ostale, ipak su ovo auta koja nemaju više nekih glupih detalja, okey performanse, dobra podvozja i best buy su, a sa startnom opremom bar dobis nesto u odnosu na premiume gdje bez dobrog paketa opreme kao da si kupio Golfa i što je najbitnije nisu preskupa i stara, ipak 5 godina razlike je mnogo, koliko god da se baba sredi, ona je i dalje baba. Svi serete pa eno 307 star 20+ godina se i danas voza isto kao i njemci cak sta vise u boljim izdanjima dok su neke w203 i golfovi 5 po dva puta struhle. Ono što sigurno nećeš naći kod forda, peugeota i renola te ostalih je ta egzotika premiuma, eto napravili su tog PHEV koji realno opet nije neki V6 koji dere guzove.
Ja sam ti govori prije, svako kupuje ono sto zeli, i svakome je ono sto je kupio best buy. To je poenta. Isto sam rekao, ja nikad ne bi suv bez 4x4. Gubi mi smisao. Bolja mi je limuzina u svakom pogledu, i onda jos ako nema 4x4 gubi i tu prednost i ne vidim razlog da se kupi. Ali eto, ti kazes to je super, i sta sad? Ja treba da ovdje ubjedjujem tebe da nije jer se meni ne svidja taj koncept? Ne trebam. Tebi super, meni odlicno. Ja jos hvala bogu imam zdravlja da mogu upasti u CLS-a i smijati se raji koja kuka kad izlazi
U Tuzli na Sjenjaku gledam vec mjesecima stoji crni CLS 500, napusten, gume legle, felge ostecene, zadnji branik visi. Ono bas da te dusa zaboli. Auto i u takvom stanju privlaci poglede, neces to kod francuza nikad vidjeti. Francuza bi dosad djeca unistila.
Jest, ne smijem od lopova, nije zato sto mislim da je patetika slikat auto i stavljat na forum svaka 2 dana. Btw. taj od 180ks je 1-2s sporiji do 100km/h od cla 220d. Dzaba mu ti veci prividni konji Tale krene kao neku zaebanciju a onda se tek poslije vidi da je 100% ozbiljan i ubijedjen u gluposti koje prica. De nam spomeni kako je 3008 bilo auto godine, samo si 7 puta to napisao.
Na kraju se izvlaci kao on trolla meni je samo smijesno kako on sebe brzo ubijedi da he njegovo naj, ali prvo kupi, pa tek onda pocne analizirati i ispostavo se da je best buy haha
Ja bih se slozio da je tako do unazad 6-7g, sve ovo novije sve svodi na slicno sranje. Moras ici bas na skupe modele da bi vidio i osjetio razliku. Vec je bilo price o tome, izgubila se duša
Ma auta danas su bas postala bezlicna... rijetko koje, ovo hajmo reci normalno auto, ima nesto. Ja se sjecam 1998 kad sam vidio prvog golfa 4 haos kad rodjak dao kontakt, a plavi brojevi i crvena kazaljka se upalise pfff ili kad sam prvi put u S klasu sjeo, poslije auta za smrtnike, wooow.... sad nema toga. Prije kad sjednes u Passata ili Mondea pa onda u C klasu ili BMW 3, vidis sto je ovo premium... sad se to sve stopilo.. i nema ni duse, ni kvalitete, ni nicega.. bar meni...
Samo bling bling... Ja se bukvalno nedavno uhvatio, cujem u prolazu na tv neko auto u obrtajima, vidi reko isto moj, kad fakat vq37vhr tacno specificna nota, a ne sada ti na zvucnik u kabinu pustaju kao zvukove motora..