ati9800xt or gf6600gt ?

Discussion in 'Procesori, RAM, matične ploče i grafičke kartice' started by L3v, Jan 17, 2005.

1. syss

syss Veteran foruma

bit će kasnije i jeftinijih grafički sa boljim performansama :wink:

2. iskusni

iskusni Komšija

podrazumijeva se

3. djambo

djambo Aktivista

6800le se moze modat u 6800gt sa boljim hladjenjem cak se dodje i do 6800ultra ali tu treba puno srece u losijem slucaju se moda u 6800 obicnu koja je jaca i od 9800xt i od 6600gt sve to radi riva tuner ak nekog zanima ali se mora postepeno otkljucavati svaki quad pipelinea posebno i kad zavrsis stim krenes sa vertex procesorima

4. deda

deda Novi član

hoce ko moju albatron 6600gt :x ko da imam ugradnjen fen na 5 brzini kako se cuje

5. ming

ming Veteran foruma

e jesi je pohvalio :!:
    -ukopana Forever

6. Sleeper

Sleeper Komšija

deda moze se to i izmijeniti.
    mozes uzet bolji hladnjak ili mozes uglancat taj,smanjit broj obrtaja tog "fena" i dodat vent ili dva(na 1000-2000rpm) i mirna bosna.

7. monK

monK Komšija

deda a neiskusan
    nek sam i to vidio

8. Sleeper

Sleeper Komšija

hehe.....99% je ovde neiskusno(nikad im nebi palo na pamet uglancat hladnjak ili nesto improvizovat sa kamaru ventova)

9. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Dakle to govori o iskustvu?

Ti si izgleda jedini iskusan.

10. Sleeper

Sleeper Komšija

nisam.

11. iskusni

iskusni Komšija

Ma evo iskusnog ovdje :roll: :roll:

12. Sleeper

Sleeper Komšija

hehe,dobar,dobar.
    a osim toga za eXmAn si ti jedi master.
    i ne eXmAn to ne govori o iskustvu to govori o snalazljivosti.
    ja sam iskusniji od tebe ne zbog znanja nego zbog stava.

13. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

opet mitologija :mrgreen:

14. Shenron

Shenron Komšija

Jesi ikad cuo za nvsilencer cooler za vga? Kad si vec utukao 400KM na graficku valjda ti ne bi trebalo biti problem dati jos malo za novi cooler.

15. deda

deda Novi član

i mislio sam uzet novi cooler , al covjek ocekuje za 400 maraka ipak nesto tise

16. Sleeper

Sleeper Komšija

ako ne pazis mozes proci losije nego neko za puno manje rapa(pogotovo kod citavih konfiguracija), tako da kamara para nije garant kvaliteta.

17. BoLa

BoLa Aktivista

sto se 6600GT tiče, kupio sam je i nije loša, samo kad budete kupovali gledajte da ne bude Albatron jer ima jako bučan hladnjak + ne dobijete onaj hepek za struju za napajanje ...

18. syss

syss Veteran foruma

leadtek se traži... kako kod 6600, tako i kod 6800 za koju kažu da se najbolje trenutno clocka.

a na albatrona treba piknut neki nv ili zalmana i duga ljubav.