Christian Bale odbio ponudu od 50mil $, a novi Betmen je Ben Affleck, mislim ja lično ne mogu da vidim njega gao Betmena ne znam za ostale ali ovo je smiješno, po meni mogli su komotno uzeti Karl Urban-a. Ne znam sta ostatak svijeta misli ali Ben Affleck kao sljedeći Betmen :?: , Ne kažem da je Ben Affleck los daleko od toga ali opet nekako mi nije za Betmena.
Ma užas! Taj lik ne zna glumiti, ali eto šta je tu je. Pitam se da li je još neko odbio tu ulogu prije nego je Affleck prihvatio.
A zašto to Affleck nije dobar izbor ? Zbog onog filma sa J-lo ? Čovjek je faca prava, inteligentan i globalno je prepoznatljivo lice, mnogo više od Karla Urbana. To je bitno kod ovih blockbuster filmova, pogotvo za DC koji itekako kaska za Marvelom. DC Očigledno okreće list jer im je Marvel pokazao kako se rade dobri filmovi na osnovu stripova. Batman sa Supermenom bi uvijek radije pregledao nego bilo koje Avengerse. Dva najprepoznatljivija strip junaka u jednom filmu. 1milijarda$ + na box officu tek tako. Samo da ne zaseru sa kvalitetom. Da se mene pita, ja bih najradije da vidim Flash film.
On je glumčina i po ali nije za akcijske filmove. Eh kad se sjetim 90-ih Sly Stallone, Schwarzie, Willis, Van Damme itd. sve mašinerije a danas fegeti poput Colina Farrella glume neke junake...
Affleck je dobar glumac ali nekako mi se ne uklapa u Betmena nikako nemam taj felling da ga vidim u Betmen odjelu i batmobilu, neznam ali morace se dosta potrudit da bude bolji od Bale -a Nemam blage otkud dva posta molim izbriste nekativni
Možeš ti sam obrisati ovaj drugi thread dok god ne budeš imao reply, imaš mali iksić u desnom uglu gore kod quote.
Meni je ovaj glumac dobar za tu ulogu, Jim Caviezel. Malo je ostario, ali eto http://www.imdb.com/media/rm2809170432/nm0001029
Ima na youtube kevin skith sprdasl se na ovu info ko ne zna kevin aka silent bob prijatelj damona i bena
Ne stvarno, ne znam ni otprilike koliko su placeni glumci ali ova svota mi se ne cini malom Po meni on je super izbor za betmana ali eto, steta sve u svemu.