Jao uzimam dobijamo dog tag free awwwwwww ne znam sta cu od srece..... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Hahaha Bling bling za ljeta To je na EB games, ali ako sam u pravu, biche beta kod za preorder na ovoj stranici. Imaju dobru saradnju sa Dice.
Ma ovo je samo preorder, radi bete Nisam obavezan da je kupim, ako nadjem jeftinije online, recimo u Indiji Kupicemo tako.
Rekoh ja da ce i njeg zeznut X360/PS3 Oduzmi Photoshop post-production i eto igre max 10-20% ljepse od BF3. Texture ce biti dosta vece reze, jer ce ih vjerovatno za onih 8GB DDR5 od PS4 napucat, mozemo ocekivati iste onda i na PCu.
Da, treča slika izgleda minimalno bolje od BF3. No, gameplay osječaj je nesto sasvim drugo. Pogotovo jos nismo vidjeli fiziku koja mnogo utice na filing.
Battlefield 4 getting brand new engine: Frostbite 3 http://bf4central.com/2013/03/battlefie ... ostbite-3/
Ma kakvi, pogledaj video: http://www.youtube.com/watch?v=UyErXSItx9k Negdje spominju kako su zadovoljno za FB2 i da vise nece ponoviti scenu da rade igru i engine u isto vrijeme. Sa druge strane vidis po trečoj slici da je isti engine.
Ne bi me cudilo da apdejtuju FB2 i nazovu ga FB3 zbog marketinga. U svakom slucaju se nadam da ce daleko bolja destrukcija biti.
Ako su dodali novi fizički engine, promjenili drasticno destrukciju, moze biti da se o tome radi, veliki update FB2 nazvanim FB3.
Link od Pelikana je novijeg datuma od tvog Youtube clipa, pa je stvarno moguce da su novi engine napravili.
Govorim o njihovim izjavama, kako se da zakljuciti da da su zadovoljni sa FB2 i da ne misle ponoviti istu stvar.. u isto vrijeme praviti igru i engine. Ako dodas tome da da su izbacivali i DLC-ove, imali su manje ljudi na BF4. Opet kazem, sve je moguce ali nema šanse da imaju novi engine. Da ne kazem koliko bi bilo "bacanje para" jedna igra = jedna engine. Sto se tice citiranog, dosta se provlaci priča da je FB2 iskoristen oko 30% za BF3. Valjda u njemu ima jos dosta čorbe. Brzo ce mo saznati kako god nego, priča se da bi po nasem vremenu trebao najavljeni gameplay izaci oko 7h AM. Ako je pacifičko vrijeme, zar nije u 3h ? Razlika 8h vremenskih zona. Predstavljanje je kod njih u 7PM valjda.