Prati li tko ovu seriju ? Mnogi su je preporucivali i dugo sam odgadjao gledanje, i onda sam pogledao sve tri sezone (33 epizode) u zadnjih 10-ak dana. Mogu reci da je stvarno limit, sve preporuke, najbolje da odgledate od pocetka, u nekim epizodama je radnja malkice spora ali isplati se pogledati sve i sekundu. Bryan Cranston (ranije poznat kao epik :mrgreen: Hal iz "Malcolm in the Middle") je pokupio tri Emmy-a u nizu 2008.-2010. za glavnu ulogu, a i ostali glumci su na ekstra nivou. Cevrta sezona se pocinje prikazivati u julu. 9,3/10 na imdb-u: http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Re: Breaking Bad Odgledao cini mi se jos proslog ljeta, tj. zavrsio sa trecom sezonom :mrgreen: Stvarno je drugacija serija od ostalih, te mislim da mi ni jedna epizoda nije bila dosadna. Sreca je pa se ne prikazuje dok semestar traje
Re: Breaking Bad Vidio sam negdje ova Ba Ba slova sa covera, najavu na nekom TVu. Fino ce doci nesto dok cekam na HIMYM i TBBT da izadju epizode, jesu usitnili ove godine nesto
Re: Breaking Bad Prvih par epizoda nesto nisam bio zadovoljan, no prakticno od cetvrte epizode pa do kraja, veoma, veoma zadovoljan Preporucujem!
Re: Breaking Bad Ma nema sta serija je limit, sedma epizoda trece sezone je ponajbolja bilo cega sto sam ikad gledao, a i finale trece sezone je na tom nivou.
Re: Breaking Bad Počinje nova sezona ako se ne varam u julu. Serija je zaista sjajna. Dexter i Breaking Bad su trenutno ubjedljivo najjače serije koje se prikazuju.
Re: Breaking Bad [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=alFsfEUtDmQ&feature=player_embedded[/youtube]
Re: Breaking Bad Ništa novo u traileru, samo malo da se prisjetimo prošle sezone. Po meni, mislim da Jessie nije upucao onog hemičara, bilo bi zaista iznenađenje ako ga ubije.
Re: Breaking Bad Ja se ne bi iznenadio Izbacili su portrete iz 4. sezone, imidz su mu malo promjenili, sad je "meaner", mozda ce ga ipak ubiti :mrgreen:
Re: Breaking Bad Krenuo gledati prvu sezonu. Odgledao 5-6 epizoda i odustao, jednostavno nije mi legla.
Re: Breaking Bad Ja sam imao slican problem, doduse nakon 3-4 epizode. Serija je islo sporo, likovi nisu bili zanimljivi i malo je nedostajalo da odustanem, no sa svim epizodama poslije toga, bio sam pravo zadovoljan.
Re: Breaking Bad Ja sam isto pogledao 6 ep prve sezone nakon ove diskusije na forumu, i nastavit ću dalje, zadovoljan za sad
Re: Breaking Bad Trailer za 4tu sezonu je tu , sad tek vidim koliko se zaboravilo nakon godinu dana, mogla bi se ova serija opet "prelistati"
Re: Breaking Bad Sutra je taj dan koji se čekao... nadam se da ću biti u stanju sjetiti se stvari iz prošlih sezona :mrgreen: