ne znam kak kombo ali sa čistim teac-ovim rw uređajima nisam baš zadovoljan (s obzirom na reputaciju koju imaju...)
pa ne znam sad koliko ti je hitno, ali vidjam 8x dvd-rw po 150 KM .. 4x vjerovatno i jeftinije, o polovnim da i ne govorimo.. dakle, pricekaj (ako mozes) i kupi dvd pisac.
Jednostavno L.G. nevolim imo sam jednu przenu dva roma i dvdrom i svi prestali radit za otprilike mjesec dana.Kupljeno novo u trgovini vecinom po preporuci trgovaca.Sad imam sony dvd pekac i lite-on cd pekac i super sam zadovoljan.Jedino sto sam juce zagrizo dobili u firmi lite-on dvd pekac 12xdvd+r,8xdvd-r za 75 EUR.Pa sad jel se upoce isplati kupovat obican. combo
Da se malo ukljucim i ja u ovu diskusiju. Licno imam veliku netrepeljivost prema citacima LG. Imajuci u vidu da se bavim prodajom racunara, nadogradnjama, instalacijom softvera i sl., montirao sam veci broj uredjaja, kako citaca tako i rezaca, navedene marke. Najgora iskustva su vezana bas za navedene citace. Takodje nikom ne bih preporucio kupovinu COMBO uredjaja. Usteda je minimalna, bar kako cene stoje ovde kod mene. Kupovina odvojeno rezaca i citaca ce kostati dodatnih 10-tak eura, a mnogo vise donose dva uredjaja nego jedan. Kao prvo pre ili kasnije uredjaju ce proci garantni rok, sa kvarom na COMBO-u gubis i citac i rezac, dok u suprotnom jedan ipak ostaje. Drugo, prednost kod snimanja sa CD-a na CD-e, imas mogucnost rezanja ON FLY, sa jednim to nije moguce. Trece, uredjaj se vise cuva, znaci rezanje na jednom citanje na drugom. Takodje se cesto javljaju problemi kompatibilnosti COMBO-a sa nekim vrstama medija, sa cim ja nemam iskustva pa nebih dalje o tome...POZDRAV...