hehe, ja bas danas razmisljao, dok sam gledao jedan horor film: "hoce li biti 4-tog Doom nastavka" ne smijem ni pomisliti na hardverske zahtjeve...
A ako ovaj Doom 4 bude mračan kao Doom 3 ja ću ga zaobići. Onaj Doom3 se mogao igrati samo u bunkeru,ništa se nije vidilo-doduše ja nisam igro cjelu igru nije mi se dalo
Doom je doom radi toga, ocito nisi upoznat sa orginalnim doomom. Isto kao da si rekao ''necu igrati silent hill ako bude magle'', ili ''necu igrati far cry ako bude na otvorenim prostorima'' :lol: Boze dragi kakvih sve gaymara ima. Mrak i klaustrofobija su zastitni znak dooma.
mogli bi malo okreciti zidove svjetlijom bojom u 4-orci, pa ce biti vec ugdonije igrati a ni 3-ka nije bila samo mrak i tamni hodnici - bilo je i kraktih izleta van UAC komplexa
Haha, ti izleti van UAC su bili kao da u haustoru predjes do komsije D4 ce vjerovatno i dalje ostati vjeran starom fazonu, dakle neka horor atmosfera i shotgun, ojha!
:smt041 Zvuci nevjerovatno da smo prije vise od 8 godina igrali doom3, da ne spominjem koliko je proslo od prvog , skoro sam opalio Quake 4 tako da cu rado i ovo.
Uh, Quake 4 mi je dobro legao skroz, nema vise onakvog dizajna, nazalost Activision ukopava Raven Software.
Probao Doom3 bfg, moram reci da sam razocaran i ne bih preporucio fanovima ove igre. Ocekivao sam bolju grafiku kako je najvaljivano ali mi se cini da je ona na nivou neke medium postavke org. doom3! dakle optimizovano da radi na konzolama, FOV je takodjer kriminalno mali, imam osjecaj kao da igram kroz zoom. Jedina promjena je istovremeno koristenje flashlight-a i oruzja i zvuk koji je stvarno na nivou kao i jebeno dobra atmosfera u igri. Jos jedan dokaz kako se ne treba vracati ili upoznavati idole iz proslosti sto bi rekao James May . Nekad su skakanja po marsu iz jednog airlocka u drugi bili puno zanimljiviji .
Kao sto si i sam primijetio - igra je namijenjena prije svega vlasnicima konzola koji nisu imali prilike da odigraju Doom 3 + ekspanziju jer je tada samo PC to mogao da "izgura".
U zadnje vrijene veliki broj igara se degradira da bi se ugodilo konzolasima ... sranje imho Sent from my GT-I9100G
Dodaj u launcher +set g_fov 95 A cemu onda PC verzija? Kako god meni se svidja ovaj paket i zbog dooma 1 i 2 a i 3 mi je nekako bolje sto je posvijetljen
Ocekivao sam vise da ce biti kao Black mesa, mozda osutam nove levele, starih se uglavnom sjecam Mislis u target da dodam? "C:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\Doom 3 BFG Edition\Doom3BFG.exe+set g_fov 95"
Jep s tim da odvojis i ubaci fov koji odgovara, meni godi 95 a moze i 90, mislim da je def 60. Evo kako kod mene izgleda pod target "G:\Program Files (x86)\Doom 3 BFG Edition\Doom3BFG.exe" +set g_fov 95