sta kasape ? ociti nisi igrao nikad fallout igrivost prije svega . ev 110 sati u f3 mozda u 15-stom prelasku igre . grafika smedja , tamna , steka i na novom kompu but who cares ni kec ni dvica nisu tehnolosku cudo kada su izasli . ne igram ih samo jer znam sve napamet . i skoro mi je neko preporucio vegas prije fallout 3 ... i bio je u pravu f3 i oni metroi nisu bas fun
Sto se tice ovih surival naslova, meni je Metro 2033, onaj prvi sto je izasao bio beton. Samo mi je u Metru malo islo na k. sto je tesko doci do municije i vazda mi malo nekako bilo tj. zafali The Last of Us presao 2 puta na PS i to mi je jedan od boljih naslova sto sam igrao. Gledano na pricu i gameplay a sad te graficke peripetije me ne zanimaju
Volio bi zbavit onaj Resident Evil HD Remastred pa kad bude vremena sjest i oplest malo i sjetit se starih vremena Kad se uz onu "tetris" grafiku strijepilo ispred TV-a na Play Station 1
mislim da ti je na psn uk store snizen . redovno budu te neke capcom akcije . ako grijesim sorry al prati i uganjat ces ga bude oko 7-8 funti
Specs: Also: Rekla-kazala, Fallout 4 će koristiti GameWorks http://wccftech.com/fallout-4-nvidia-gameworks/
To nazalost znaci da ce se na AMD-u vuci ko prebijena macka. Steta jer igra inace ne bi trebala biti narocito zahtjevna.
Opet su napuhali zahtjeve, a moze se na digitronu igrati, klasika :lol: 550ti jednaka 7870, I7 recommended, ne bi ni ja mogao bolje trolati :smt005
Zar si očekivao od Bethesde neke benchmark-setting grafičke podvige za RPG igre ? Ne razumijem logiku ruganja grafici i nekoj x texturi na y zidu kad je igra ovoliko masivna. Ovo btw izgleda itekako bolje od Skyrima
Ne izgleda ni blizu dobro koliki su zahtjevi. S tom konfiguracijom mozes da modas Skyrim da izgleda 10 puta bolje od F4 Evo jedan screen http://vignette2.wikia.nocookie.net/fal ... ageRun.png Ima igara 7-8 godina starih koje bolje izgledaju
Nikad ne moze izgledat bolje, kada izadje igra onda se moze pricat o grafici. Graficki engine je poboljsan u svemu na osnovu Skyrima. Dinamicne sjene ciklus dana i noci kako treba globalna iluminacija, kompleksniji shader sitemi itd. A da ne govorima da ce bito modovan do jaja. Pa F3 i new vegas imaju texture pakove po 5 gb i ENB koji izgledaju odlicno. Isto vazi i za Skyrim. Igra izgleda dovoljno dobro.
I ovo je sa konzole, samo se na gamepadu ovako kreće lik. Nadati se da je za PC bolja grafika, ovo je na nivou Fallout 3.