Pa eto nema nekih velikih izmjena,osim interface-a u options baru i dodatka "Report Broken Web Sites",al ga eto nazivaju sljedecom generacijom firefox browsera.....ipak pricekajmo final release,a do tad ko hoce BETA1 nek proba http://www.mozilla.org/projects/firefox/
ma ja jos nisam siguran, inece ne volim bete kakva je sa sigurnoscu? jel ko ova trenutna verzija? ili je losija, koliko je stabilan browser, da mi ne bi u po frke srusio se i izbrisio mi post u nepovrat strpit cu se jos malo, kad ga dobro istestiraju, pa cu onda mozda da i ja skinem neku betu
Ova trenutna verzija je na samom početku bila loša, ali su nako dan-dva izbacili prvi build koji je popravio stvari...Ništa te ne košta da probaš...
Koristim od dana izdavanja, ali sve vise proucavam alternative Firefoxu jer sve više sigurnosnih problema se pojavljiva radi popularnosti sto je logično Iako korisitim Betu skinuo sam i novu operu (sada je besplatna) koja nije losa i puno manje koristi RAM-a i CPU-a od Firefoxa koji je poznat kao "resource hog" ali jos nisam namjestio text i tab opcije i vidim da popup blocker nije tako dobar kao kod Firefoxa ali jos cu viditi...