Tesko slozit tim zbog budgeta, a moras odabrat 5 vozaca. Ja sam riskirao sa McLaren/Piastri kombinacijom, plus jos neki vozaci koji su jeftini a valjaju. A ima i nekih upitnika tipa Doohan. Vrlo moguce da ga zamijeni Colapinto vec nakon nekoliko utrka.
Da, puno je nepoznanica, mislim da je ove sezone bezbroj kombinacija kako doći do dobrog rezultata. Jedino ako Verstappen dobije neki dobar paket, onda će dominirati. Ovi drugi i sa dobrim paketom neće moći svakako
Haha, Red Bull naso novog Pereza. Inace RB mnogo blize vrhu nego sto se pricalo. Bice ovo luda sezona.
Veselo. Mclaren ima veliku prednost, ali opet ako se sjetimo prosle godine, na pozicijama gdje je sad ferrari bio je mclaren. Sutra najava kise, mozda i pomjeranje starta utrke. Mozda su neki timovi vise set-up uradili za kisu.
Zajeba me Alonso (Piastrija da ne spominjem!), od njega ovo nisam ocekivao. Hajd sto su se ova djeca polupala, to se ocekivalo.
Sad vidim, imas Tsunodu, potencijalno odlican izbor za nastavak sezone, ako bude dobar u RB. I sve Sainz lafo trecerazredni vozac, a u timu ti. Bacas bombe samo
Ja tek sad vidim da sam se zaboravio učlaniti a sad mi "join League" stoji zatamnjeno, jel se ne može naknadno učlaniti?
Još sam dobio -20 poena na transfere Druga dva tima neću ni dirati, fokusirao sam se samo na ovaj. Idem na titulu! Ko zna, trenutno sam 368 za čitavu BiH. Ciljamo Top10!
Mislim da je rok istekao prije prvih kvalifikacije u Australiji. EDIT: zapravo mozda ako si vec imao team prije tog roka, da ga mozes dodat u ligu. Vidi sa osobom koja je kreirala HWB ligu onda. Ako nisi imao team, onda je kasno sad.