Eh kad bi sutra pala... Mada, dzaba je ako padne pred pocetak i prestane, jer onda ce staza postat suha i opet ce zavrsit kao da kise nije ni bilo. Najbolje da padne 10 krugova prije kraja i da utrku moraju zavrsit na mokroj stazi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerojatno koji grip imaju ovi bolidi, izgleda nestvarno, posebno pouhon, prije je to bilo down shift I puštanje gasa sada se vozi punim Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Uzas kao da su kocnice otisle i le clercu. A sad i ineresantno, hamilton ide na kraj...drama utrka Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nakon sto godina gledam utrku f1 Kakva je ovo sada pauza,15 minuta se hlade...meni ovo nista nije jasno Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Alfatauri fashion pobjednik haha Mislim ja ovo vise ne pratim,nemam pojma ko je ko Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Joj umirao sam gledajući kako SAI proklizava sa sva četri točka dva kruga prije kraja Šteta što McLaren nije uzeo mada mi je super drago i za Piera Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Bio sam tužan nakon ove utrke, jer pokazuje šta bi sport mogao biti, ali nikako da postane. Žao mi je Libertija, stvarno su uradili neke pozitivne stvari, ali ih ova Mercedesova uboga dominacija sabotira da naprave od F1 taj ultimativni proizvod.
Iako se znalo od ranije, danas potvrdjeno, Vettel naredne sezone u Racing Pointu / Aston Martin umjesto Pereza: https://www.planetf1.com/news/sebastian-vettel-joins-aston-martin/
Ova f1 postala ko spanska liga gdje dominiraju dva tima...samo ovdje dva vozaca istog tima. Ostali ne mogu prismrditi meklarenu A ovi udesi su drama...posebno onaj drugi,gdje se zapuca u njega kao u zid Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dobar muđelo, old schooll staza. Šteta verstapena, Mercedes na ovoj prži gume imao bi šansu da je u utrci. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ferari toliko los,da na startnom djelu ne moze preko 300km/h preci dok ostali do 326.... Ja motora i krca Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk