https://www.autosport.com/formula2/...ace-suspended-after-start-line-shunt/6853768/ Ovo ce biti zadnji GP na ovoj stazi, ili barem na ovom layoutu.
Sada prvi put gledam krug na ovoj stazi...pa ova staza je meni tako bezveze sa ovim visokim ogradama ...isto kavez jbte. Iz zraka izgleda fino ali doke na stazi isto u igrici da si. Sreca nije bilo incidenta odmah,ona prva sikana je zajebana Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk
Slušati hamstu kako plače, neprocjenjivo Biće još ovdje još svašta. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jao hejtera (citaj bivsih ferarri navijaca). Ova odluka FIA i Masija je toliko providna da je to nevjerovatno. Znaci ako ne moze na stazi odlucili su ovAko da mali smrdo bude sampion
Druže lupaš gluposti. Svako za nekog navija, ovo je odluka direktora utrke jer je barijera pukla, znači red flag. Ja za malog navijam jer je RB ipak produkt čovjeka koji živi za utrkivanje dok je merc korporacija, hladna mašina. Hamsta je ok. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nisam ti ja nikakav drug. A ovo za lupanje gluposti, radije edituj, mogu i ja vrlo lako poceti i sa tezim rijecima. Ovaj put cu te amnestirati.
Staza za kartinga . I opet ce biti drama jer je ovo treci start. Ne znam koji je strucnjak ovo dizajnirao,da nema prostora ni za sta. Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk
Koliko je Merc jaci i bolji. Max start 0.31 reakcija Hamo 0.32 cini mi se Hamo kao nitro jbg Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja gledam na njemackom rtl-u i vec najavljuju da ce prekinuti prenos jer traje predugo. Morat cu nastaviti na sky btw sad je Max napravio mindfuck Hami