Ovo je Perez trebao odnijeti, a realno Hamšo je odlično odvozio. Žao mi Magnusena, ali sam je kriv. Sainz vala nako, moglo je to bolje
Hamilton: Trebali bi odustati da sacuvamo motor za sljedecu utrku. Hamilton minut poslije: Pricuvaj mi pivo i gledaj ovo.
Dobra trka, iako ih ne volim RB imaju najbolju taktiku za sada.. Checo, a vala, driver no2. Steta, ali tako je, Ne sjecam se da je Botas ikad pustoa Hamchu, nego ga je ovaj preskakao
Perez je zavrsio 13s iza Maxa o cemu pricate? Bezveze se mitovi stvaraju. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Nije mit, sjetimo se da je Perez izvucen na izmjenu guma dok je bio dosta ispred verstapena a mogao je komotno zavrsit prvi
Perez nema šanse sa Maxom, glupo bi bilo da mu izuma bodove, a nije imao šanse ni ovu sve da su ih pustili da se trkaju. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Meni su kvale u Monacu najzanimljivije, spektakularno izgledaju bolidi čak i ovi glomazni. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ma kakva kisa, nema kise ni kad je prognoza 80%. To oni samo da malo hajpaju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas nema struje cijeli dan do 20h navecer...bice gledati reprizu Sent from my Xiaomi 11T using Tapatalk
Ma nije internet problem,problem je sto mi u 2 laptopa baterije drze 0 minuta Mogu jedino gledati na telefonu a to necu sigurno. Veceras lagano vrqtim i pred spavanje pogledam ...svakako je staza koja nema preticanja ni nista,dosadna Sent from my Xiaomi 11T using Tapatalk