Pa dobro, sta je mogao ovdje kad je Max zaronio u njega u prvoj krivini? Max radi ono što je radio Hamiltonu 2021. Lando ne smije rizikovati sudar a Max smije.
Bilo je za kazne jasta radi. Btw ovo je najbolja staza u kalendaru Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bas kao da su jedna pravila za jedne, druga za druge. Za istu stvar sto je Piastri dobio kaznu u sprintu, Max nije. Za isto sto je Norris dobio sad kaznu, Max nije.
Odlicna utrka...ovo je staza bas za utrkivanje i veceras je bilo utrkivanja bas ono. Ne znam,po meni je ovo moglo proci i bez kazne za Landa,barem za ono preticanje Verstapena ...ili je dobio kaznu jer je jos jednom izasao sa staze,nakon upozorenja...nisam bas pozorno pratio ovih zadnjih par minuta trke.
Smjesno postaje ovo s kaznama. Zasto Max onda nije pokupio kaznu u duelu s Sainzom? Isto van staze sisao. Mislim da je najbolje daj Maxu odmah titulu i neka se kolju za konstruktorsku. A i Norisu vidi se da fali mudrosti i hrabrosti.
Ja nisam vidio da je i max sišao sa staze. Kako god briljantna odbrana i opet debilizam McLaren, trebali su vratiti poziciju. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Lando je pogriješio što ga nije pretekao van staze nekoliko krugova ranije, nabio bi preko 5 sekundi prednosti i zadržao poziciju. Ovako ga pretekao kad je već bilo kasno.
Odbrana je tipa, ja cu se zabiti u tebe, meni sve jedno odgovara da obojica ispadnemo jer imam prednost u bodovima. Max ce se tako ponasati do kraja sezone u svakom duelu s Norisom.
Ne razumijem sta je teško priznati kada je neko dobar. Da lando uzima četvrtu titulu isto bi reakcija bila. Sljedeće godine ako RB padne opet ce svi svrsavati na maxa Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kako nema? Uzeo je Sainza van staze, na isti nacin na koji je njega Lando uzeo. Sent from my iPhone using Tapatalk