Koliko ce gume gurat to je problem. Jer svi idu na cuvanje jer se najavljuje jaca kisa. Zamjenis prvi, stavis inter a pocne jaca kisa. Ali Vers svaka cast.
Nije ovo do motora. Svakako na kisi ne mogu da iskoriste ni i ono sto imaju snage a kamo li preko toga. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Koja greška ići u box. Sad ide crvena zastava i max moze mjenjati gume Sent from my SM-S911B using Tapatalk
A prije trke rekao bi covjek da ce Lando nadoknadit 25 bodova. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Možda, ali svakako i ako je nasviran motor džaba da on nije ovakva zvijer u bolidu. Nevjerovatan vikend.
Ja sam na početku vikenda rekao da će ova biti lutrija čim je najva bila kiša. Šteta, da je suho McLaren lagano 1-2 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma kakvi, meni to nikad nije palo na pamet, to sto je Max startao 17. ne znaci nista jer je u pravilu 10. vec nakon dva kruga. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mali je čudo, jednostavno ima najbolji race craft, bolid postavlja u milimetar gdje treba. Start je bio kao da igra play station. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne vjerujem, naravno suho bi im odgovaralo, ali Piastri je opet u losoj formi. Zadnje dvije utrke taraba. Sent from my iPhone using Tapatalk
Slaba je to nada, uzece ga Max na startu. Max ovo uzima, nema sanse da ne uzme. Sent from my iPhone using Tapatalk