Ma nije to ni “svaka cast”, jednostavno je tako ispalo. Znalo se da ce on zavrsit u top 5, ali igrom slucaja je to p1. Sent from my iPhone using Tapatalk
Završio bi top 3 ako ne i bolje da ničega nije bilo. Mrzim ovakve utrke, meni ovdje nema ništa uzbudljivo. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ako ista RB vozaci ga samo puste da prodje. Plus Piastri. On bas ne zeli da Lando uzme titulu. McLaren je ovdje izgleda pogrijesio sa velikim downforce-om. Lando nije nikog mogo uzet, a ni Piastri. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma za titulu vozača i nije bilo šanse, ali ovim je sve gotovo, nego valja sad nekako zadržati u konstruktorima. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Realno slaba je bila sansa. Norris je skidao zaostatak ali nedovoljno. I kasno su se sjetili favorizirat ga. Sad Piastri moze rec "pustio sam ga" al stvarnost je da ovo sto ga je par puta pustio, znaci mnogo manje nego sto ga jednom nije pustio u Madjarskoj. Ili sto je unistio utrku u Monzi. Najveci faktori u izgubljenoj WDC su Verstappen i Piastri. Naravno uz Norrisa i usranih McLaren strategija.
Svaki komentar je suvisan, sampionski masterclass. Imao sam osjecaj da ce zavrsiti ispred Norrisa ali ovo je bio cisti nokaut.
Taj rizik po kisi samo najveci smiju pritisnuti i riskirati. To su radili i prije najveci a sad i Max.Favoriziram Ferari, ali ovo sto radi decko je prosto nevjerovatno. sa 17 na 1, to su mogli samo Sumi i Hamilton.
Druže u mađarskoj je isključivo McLaren kriv, sta boli Piastrija za Landa, vjerovatno mu je najmrza osoba na gridu. McLaren je totalno pogubljen kada je u pitanju tim, Stella odlično vodi tim ali ovaj aspekt mu je truba. Znaju da u rukama imaju dobrog vozača ali trebali su davno odlučnije uletite u team orders. Generalno su prosuli bruku bodova. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
O cemu ti, pa upravo to sam rekao. Sa razlikom da kad sam rekao da je Madjarskoj (a i Monzi) “kriv” Piastri, naravno da je na koncu kriv McLaren. Sent from my iPad using Tapatalk
https://www.autosport.com/formula2/...r-the-final-two-rounds-of-f2-season/10671270/ Ovo mu je plafon ali hajde fino je vidjeti nekog "naseg".
Jest, ali ne treba zanemarit da je Merc bio klasu ispred svih ovdje. Verstappen izvrstan na startu, Piastri uspio spasit los pocetak i marginalnu gresku na startu.
Očajna trka McLarena, opet su i dobro završili s obzirom na tempo. Još jedna losa ili DNF i Ferrari ih stiže. Sent from my SM-S911B using Tapatalk