Wow. Dupli wow. Norris i Hamilton. Nisu dali ovolike kazne u zadnjih 20 godina, za ovako banalne stvari. Sent from my iPhone using Tapatalk
I to nakon sto nisu uklonili ogledalo, ne vjerujem sta gledam danas. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad se prisjecam, ne znam koje godine je bilo, Verstappen uzeo pole jer je u trecem sektoru bila zuta zastava (Bottas se bio slupo), nikakve kazne, nicega. Jos kad su ga pitali zasto nije pustio gas, on se kezio. Tog dana sam ga zamrzio. Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslje su pooštriti pravila ali ovakva kazna. Baku nepostojeća žuta zastava tj bez razloga i norrisu uništila vikend i nikom ništa, sad radi ove gluposti ovakva kazna. Nema odvratnijeg sporta sa pravilima i sudijama od F1 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Tesko da je,koliko sam ja upratio nije spao na ispod sekunde. Bilo je blizu dvije sec pa onda 1.3 jer nije usporio. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Stvarno jad, prvo juce neka maloumna kazna verstapenu, sada doslovno naguze tim gdje se titula odlučuje. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zanimljiva utrka pravo i jos se zakuha opasno na kraju Ali da je bilo diskutabilnih kazni i odluka sudija,bilo je. Jos se nesto pisalo da bi i Piastry mogao nesto dobiti...pa je li dobio sta nakon utrke ?
Zato i kazem ovih kazni nije bilo 20 godina. Kakva je sve sranja radio Verstappen, ne bi digo titulu 2021 da je bio ovako kaznjavan. Sent from my iPhone using Tapatalk
Odavno je nepostivanje zutih zastava veliki problem, Bianchi je poginuo zbog toga, idu ko sivonje i ne obaziru se. A sudije ko sudije, ili blagi ili strogi, nikakve konstantnosti.
Ako se vec spominje sigurnost, sta je sa ogledala koje je samo cekalo da ga neko pokupi? Ondje je trebao SC. Osim toga, zute zastave su uklonjene nakon sto je Lando prosao, oni koji su poslije dosli nisu ih imali. A nista se nije promijenilo bilo.
Plus pola utrke im trebalo da dodjele kaznu i to zadnjih par krugova. Da su ga odmah kaznili završio bi mnogo bolje. Prodju žutu zastavu puste gas milisekundu i opet full gas i to je ok. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I to, ma jasno ko dan da su nastimali uzbudljivo finale, mada je sad upitno stima li se to da Ferrari pobijedi. Imali su razlog da kazne Landa i to su uradili za maksimalni ucinak. Ali Lando je kriv sto im je dao razlog.