Dogurali do 350 miliona igraca: https://www.techspot.com/news/85132-fortnite-now-boasts-over-350-million-registered-players.html.
Imam bratica 12 mu godina, i imam dogovor sa njim da dok god dobija dobre ocjene u skoli, ja cu kad god hoce pustit ga da igra na mom PlayStation racunu. Iako ima svoj voli igrat na mom jer ja imam neke OG skinove, pa je njemu to cejf. Ja ne igram godinama. I tako igra on na mom racunu neki dan i javi se, kaze 'Ama (skraceno od amidza) banovali me 24h na Fortnite zbog 'exploiting''. Pitam ja njega znas li barem zbog cega, i on meni posalje video gdje igra 1v2, i dvojicu apsolutno razvali sa assault puskom, gdje je 1 metak samo promasio. Ono laser ih obojicu. Kaze evo kad sam ovu dvojicu ubio, par minuta poslije me banaju. Vjerovatno ga ta dvojica reportali da cheat. Haha. Ja njemu kazem ma nema veze to njihov sistem zna greskom, i mozes sutra opet igrat, jer znam da nije nista on radio da bi imali razlog validan da ga banaju. Malac razvaljuje sa controllerom na PS5 pa im neobicno. Nakon 24h, opet on ode igrat na mom racunu, i sve ok, odbanovan racun na Fortnite i moze normala igrat. Kad 10min nakon sto je odbanovan dolazi poruka od Epica 'greskom smo vas banovali, evo 2k vbux kao izvinjenje'. Hahaha. Djete se obradova taman moze uzet skin sto je htjeo. Hem se fali jaranima sad kako su ga banovali jer igra predobro.
Drago mi je čuti da imaš takav stav u životu. Ja nikada nisam imao želju ni potrebu da varam u igri naročito u online okruženju. Smatram da svako ko je spreman da vara u bezazlenim stvarima kao što su društvene igre i virtualne igre spreman je da vara i u stvarnom životu. To je jednostavno jače od tih ljudi.
dobar ti je bratic kad hoce slusati. ja sam svom sestricu obecavao i pc i konzolu i telefon i tablet i telefon, i da sam sebi gradi pc, ali dzaba sad je krenuo u srednju skolu, a prije 10 ak godina uzivao je igrajuci Bad Company 2 kad mene nije bio. BF3 i BF4 nije nikako ni palio. to mi je drago bilo vidjeti, ali nazalost, izgubio sam svoj prvi profil u igrici preko kojeg sam igrao BC2. Ali onda sam ja kasnije grindao do pola, u bc2 nije bilo tako lako napredovati.
Dobar je, slusa. Ja ovog svog jos nisam poceo nagovarat da igra BF sa mnom. Jednog dan aBd, kad BF bude licio na nesto, ako ikad. On ima jedno 7-8 jarana iz skole, i mahale sa kojim samo dere Fortnite, Rocket League (Champion je rank u RL ranked. Mene razvali kao beba zvecku kad igramo 1v1) i Roblox. Sreca pa ga ni CoD ne interesuje, to bi mi bas tesko palo. Uzeo mu PS5 prosle godine, i uziva. Do tad igrao na mom starom PS4.
Ne vole sada djeca iste igre koje smo mi voljeli i igrali. Te ozbiljnije pucacine niko od njih ne igra,ne igraju ni Counter Strike,nista. Nego neko malo Fortnite ,ovu novu fifu,ne znam ni kako se zove,igraju na mobitelu,Roblox isto,jer on ima milion igrica u sebi i tako to. A zanimljivo je da vise vole gledati na YT kako neko igra,nego i sami igrati