ma vjerovatno cu nabacit jos 2GB rama da imam 4GB DDR3 i ponovo instalirat windos 7 al ovaj put 64 bitni .. nadam se da ce tad igra moci se igrat, ne trazim da mi ide na maximalnom, al barem na nekom mediumu bi se na ovakvoj konfiguraciji moglo tjerati lijepa vremena gta 3 , vice city i san andreas.. jbg sad ce jos malo pa i GTA V a raja ne moze ni GTA 4 igrat
Jos kad se ovo nabaci : http://www.gta4-mods.com/misc/neolux-enb-v12-f10212 milina je. Jest da igra postaje jos zahtjevnija ali evo na mojoj konfi se moze igrat bez problema. Postoji jos ENB modova, medjutim ja licno preporucam ovaj gore iz razloga sto sam ih ja probao par i ovaj je meni licno najbolji.
U mene samo bljestilo na prvoj cutsceni.Kasnije je ok. More biti da je do razlicitih postavki monitora. Nego meni je srezo fps na nekih 25-30.
ma o performansama u gta4 ne trebalja raspravljati, zna na 2 iste masine biti razlicito. Nego kod mene je igra patchirana na 1.07, mozda i to ima veze.
jedna lijepa ali pomalo stara vijest, gta 3 u rage enginu hmm ovo bi se dalo opet prelaziti po ko zna koji put