Da, sada radi ova opcija "Active Topics" - jel' to znaci da izbacuje samo postove i teme u posljednja 3 dana ili ?
Jel moguće dodati opciju Mark topics read kao kad ulazim na pojedine stavke iz oglasa?Npr kliknem na Oglasi=> Mark topics read i onda kao da je sve pročitano iz oglasa : Ne čitam oglase skoro nikad,a para mi oči kada prelistavam forum
Pa udjes u Oglasi - > Mark forums read. Dole na dnu stoji, i sve je "procitano" iz oglasa. Ako na to mislis.
mislim da on ovo trazi: znaci, kad udjes na neki podforum (npr. "Ostalo"), samo kliknes na Mark Topic Read kao na toj slici, i svi topici u tom podforumu ce biti "procitani".
Kakao kaze da nikakao ne cita oglase, njemu treba eliminacija svih vrsta oglasa. Odnosno ovo sto gore pise, da udje u oglase i dole na dnu mu stoji opcija. Svi oglasi budu "procitani".
Krenuo da se logujem malorpije (kao i svaki dan sto radim), i javi mi sljedece: "You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to enter the confirm code from the image you see below." Jel do mene ili do foruma? Ovo mi prije nikad nije desilo...
Meni jest jednom to bilo, ali kad sam s fakulteta se pokusao logovat. Da li je neko pokusavao da se loguje ili ne, ne znam. Ali poslije mi se nije pojavljivalo, svakako mi je ukljucen kod kuce automatski login.