Ma aktivirat jedan mjesec gampass da predjem novi TES, ovo ostalo me ni ne zanima, osim Diabla. Mada mi nismo ni ciljana publika ove kupovine, nego ovi sto trose bruku para na CoD skinove i Candy Crush. Ne utice na mene nesto posebno, ali ce biti zanimljivo vidjeti kako ce Soby reagovati.
Ni na mene, a i briga me ko će imati bolje igre. Jedine će problem biti ako morao kupovati obje konzole da odigram sve što me zanima. Nema se šta Sony trzati, ako nastave praviti kvalitetne od već postojećih IP-ova nema zime. Ima se trznuti kada su u pitanju cijene i politika koji vode. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pravo takmičenje je sa Tencentom. Nema ovdje nikakvog sukoba Sony vs. Microsoft, iako možda djeluje tako na površini.
Doslovno nikakav uticaj na moj izbor PS ispred XB ovo nema za sad. Isto i sa Bathesda kupovinom. Fallout 4 kupio poigrao 2 sata ugasio i izbrisao i nikad nisam vise skinuo. Skyrim imam ali nikad me nije privukla da je u opste i instalisem. Nije za mene. Isto i sa BlizActi nisam nista od tih kompanija poigrao bas godinama nit me interesuje. Diablo 4 uzet ako mi se svidi kako sam svejedno i planirao. Cekat da izadje pa onda skontat valja li cemu, ili je samo Diablo 3 dlc. Postoji uvijek opcija da obje konzole budu imale odlicne igre, pa tako i opcija da se posjeduju obje konzole bude isplativa. Od svih igrica koje izlaze ove godine samo me interesuju Elden Ring, Horizon, GoW, Gran Turismo 7 i mozda Dying Light 2.
Sta ce se truditi kad znaju da ce prodati milione primjeraka bez problema. Mozes preskocit 5 pokemon igara da dozivis par promjena.
Jako vazna i beskorisna informacija, lik kuka kao da su ugrali source code igre nekome. Platili i cao, sta ima veze
Fakat Pa u Mass Effect 3 su ubacili sliku sa Shutterstocka kao fotografiju jednog od glavnih likova bez maske To se stalno dešava jbt Na kraju krajeva, ako je dostupno za pare - ljudi kupili, platili nekakvu licencu ili prava i koriste. Zdra'o
PC port big yikes, konzole makar nemaju stutter fest ali je fps na sve strane kao na PC. Vidimo se tamo nekad 2023e Eldene rinže 10/10 How yes no.
https://www.techpowerup.com/review/elden-ring-benchmark-test-performance-analysis/ Igra je tehnicki govno, nema sta.
Nisam jos poceo Elden Ring jer me Horizon Forbbiden West ocarava. Nista mi se drugo ne igra. Fenomenalna igra.
Danas igram Horizon i uletim u party kod raje koja igra Elden Ring. Igraju u coop pomazu ovom kojem je ovo prva 'souls' igra. U 3 sata nisam cuo i jednom da neko se zali na lag ili padanje frejmova. Sve trojica su na PS5. To izgleda PC jedini najebo.