Ja kakva je igra ovaj Elden Rings, nisam fan Soulsa i Bloodbornea, sve ih igrao sat-dva i uninstall. Al ovo mi je leglo samo tako, tako velik svijet a tako raznolik + prepun tajni i razlitih bića, stvarno nevjerojatno, igra je remek djelo. Pitanje: kako "punim" summon ona 3 vuka npr, FP mi bude pun, al neće uvijek da ih summonuje? Sent from my iPhone using Tapatalk
Sramota me bilo ulupat desetine sati u piratsku verziju, kupih sad original za PS5. Al fps i pop in trave je katastrofa.
Ma eto i mene je zaintrigiralo to sto je dobila igra tako visoku ocjenu, pa da vidim i ja o cemu je rijec. God of War za PC je bas bio haos, moze li se porediti nekako?
Slican kalibar, al ja jos ni prvog pravog bossa nisam pobjedio, radim samo side questove da bi ojacao gear i lika. Toliko toga za istraziti, a raznolikost neprijatelja je stvarno nerealna. I kad god ubijem kakvog bossa, to je vristanje po kuci
Mislis kako ih pozvati? Mozes ih pozvati samo na odredjenim lokacijama, imat ces indikator u obliku nadgrobnog spomenika lijevo na sredini ekrana, odmah iznad UI. Naravno moras imati dovoljno FP.
E desi mi se da kod istog bossa ih nekad mogu pozvati, nekad ne. FP pun. @ming - kod Bloodbornea najviše šta me sprječava je 30 fps izvedba. Nadati se nekom PS5 patchu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo iz trećeg pokušaja ga ubi i ja, level 34 + summon vukova. Idemo dalje Sent from my iPhone using Tapatalk
POLY parizer najgori šljam https://www.videogameschronicle.com...7s-latest-patch-makes-it-harder-to-earn-cars/