Ne znam jesu li neki već saznali za ovu novu igru pa da podijelim: https://www.exodusgame.com/en-US Registrujte se i pridružite se jednom od budućih testova prije izlaska putem registracije na ovaj referal linka i dobit ćete Founders pack (besplatno): www.exodusgame.com/become-the-traveler/f/bTBYUkhuQThhc0k9
Ma ni narodnu ne bi igrao sad, tek za godinu-dvije kad dodju obje expanzije, QoL, hardcore modovi, perf. i bugfixovi. Trenutna verzija je bukvalno samo Far Cry 2 sa console like menu (bas se vidi da je Xbox main platforma), debilnim AI, nedostatak 3D PDA, itd.
Evo nakon 5 sati Stalker 2 mogu reci da je igra ok, nisam imao nekih gliceva i bugova posebno. Bio je samo jedan u gradu gdje bi igra skroz pala, na desktop sa nekim unreal engine reportom. Rijesio tako da kad se ponovo loadam u igru, pobjegnem iz grada, nastavim neki quest i ponovo se vratim. Poslije toga je bilo ok. Inace u gradu fps padne u pola, sa nekih 60-70 na 35. 1440p, high settings, shadows medium, dlss na quality. Zasto je toliko zahtjevna, vjerovatn dijelom zbog UE5 engina, a dobrim dijelom i zbog lose optimizacije. Cyberpunk je po meni bolja igra i ima bolju grafiku. Mada je i za CP trebalo dugo vremena da je popeglaju. Da vrijedi sad nekih 100 eura na deluxe verziju, definitivno ne. Ovaj je dobro objasnio
Nisam je igrao. Zar je toliko losa? Cuo sam da multiplayer ne valja zbog servera, mene vise interesuje kampanja
Ja sam je igrao i meni je jedna od boljih. Doduse na xboxu iz kreveta u lezecem polozaju. MP nisam ni igrao a SP ide u squadu sa tri AI drugara. Grafika top,gameplay dobar,mislije malo liče jedna na drugu al sve u svemu dobro. Upgrade oruzja je zanimljiv. Igrao sam je sigurno dvije godine po malo i nije bilo dosadno.
Takave igre treba izbjegavati pa i na torrentima. Cuj igra tek izašla treba patch da popravi 650 bugova i vjerovatno je kap u moru. Pa samo budala moze punu cijenu platiti za to. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kompanije nikako da nauce. FromSoft i Capcom su najgori, oni su mi na crnoj listi. Square Enix isto. Ne znam da su ikad ista izdali da je valjalo.
Sekiro je bio dobar, resident evil igre su odlično optimizirane i bez bugova, generalno RE engine je dobar. Sent from my SM-S911B using Tapatalk