Probao je uninstall/install opet isto. Sve ostale rade normalno. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Da je upola kraća bila bi puno bolja. Što više igraš više izlazi na vidjelo taj ubisoft copy paste sa drugim celofanom. Nije loša igra ali je precijenjena.
https://www.ign.com/articles/dragons-dogma-2-performance-review-ps5-vs-xbox-series-xs-vs-pc Tipicno Capcom govno Sent from my iPad using Tapatalk
Grafika kao rane ps4 igre, ne znam što guraju RE engine namjenjen za linearne igre u open world naslov. Re2, re4, re7, re8 se vrte bez po muke, osim možda 8ce sto je imala pokoji problem na launchu. Očito neki CPU bottleneck sto onda u procesu guši i karticu, izbaci sad patchaj mjesecima. Interno znaju da imaju problem al džaba sve dok je hype-a, preordera i ovaca.
Upravo, kad potrose tolike milione na igru, nema teorije da ne znaju da je igra tehnicki govno. Ali iz nekog razloga gameri su najveci degeni i preorderovace igru samo zato sto im je trailer bio cool.
Ima li neko na PC da igra ove novije COD naslove sto se moraju kupiti? Malo sam se zazelio igranja i to SP pa mi neko treba reci vrijedi li platiti neki od tih naslova?
Radu SP definitivno ne. Ako ti se igra pušačima definitivno ima boljih. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Evo igram BF5 SP to sam kupio al nisam jos za MP,refleksi nula,COD WW2 uzivam na max al kraj je vrlo blizu. Imam i TITANFALL 2 al nije mi bas nesto,ne lezi mi.Da mi je jos kakvih da pucam dok mi se da. Nabavio novu konfu pa mi sad ko djetetu veselje
Krenuo si igrati BF5 na vrijeme. Dice je neki dan implementirao kernel level anti cheat. Sto bi trebalo pomoci da se suzbiju cheateri kojih je i previse bilo. Kad vec igras battlefield 5 sp, probaj i bf1. Kratko jeste, ali mi je super prica.
Ma call of duty za single player sačekati da dodaju na Game Pass pa odigrati. Preskupi su za kupovinu za SP.
Metro ovaj zadnji što je izašao definitivno. Isto wolfestain ali predzadnji ja mislim, vjerujem da sad na ovim Spring sale možeš oba kupiti za sicu Meni lično je cod nekako prelagan previše skriptiran iako više volim linearne igre ovo je previše Sent from my SM-S911B using Tapatalk