K: iPhone 13/iPhone 11

Discussion in 'Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti' started by MadbaLL, Dec 20, 2024.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

dakle, kupujem nov ili korišten iphone 13 ili iphone 11. uslovi kupovine su sljedeći:

- korišten iphone 13 ili iphone 11 = bez ikakvih tragova korištenja, fabričko pakovanje, minimalno 90% zdravlja originalne (fabričke) baterije i da je mobitel neotvaran, a poželjno je da imaju i neku garanciju (mada nije uslov). za 13-ku plaćam 550KM, a za 11-ku 350KM.

- nov iphone 13 ili iphone 11 = dakle nov novcat (nekorišten), poželjno u vakum pakovanju, za 13-ku plaćam 700KM, a za 11-ku 500KM.

pa ako nekome izleti nešto od gore navedenog, kao što je slučaj kod forumaša @zippoo , javite se u PP. :)

2. zoi

zoi Veteran foruma

Kupujem i ja ako ima po ovim cijenama :D

3. dino73n

dino73n Veteran foruma

Evo i ja bi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

4. dams82

dams82 Overclocker

Može i meni po ovoj cijeni ili niže, uzeo bih dva komada. Pristao bih na iste uslove kao i autor posta.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

5. selvin

selvin Moderator

Trebali smo mi otvorit temu "Lista za Djeda Mraza" :)

dams82 and dino73n like this.
  6. dmr

dmr Veteran foruma

Meni 10 komada 13pro za 500KM u celofanu

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

7. Qler

Qler Veteran foruma

Ako se strpi još koju godinu, bit će.

8. Reznor

Reznor Overclocker

To su one OLX poruke koja je zadnja :D

Evo gledam, u asmobitelu 700 KM nov vakum, ima jedan eventualno za 650 KM, a odlično očuvani s 95-100% baterijom su 450 KM s "jadnih" 64 GB, a i to kako koji :D

Mislim da je iPhone kao VW, ako želiš dobar primjerak, valja ti platiti više :D

pac likes this.
  9. zippoo

zippoo Veteran foruma

Prijatelju nema novih po toj cijeni a polovan mozes naletiti ako svaki dan pratis oglase i ako si spreman otici licno na lokaciju,ako neko objavi tako jeftino.
    Druga stvar,ne postoji iphone 11 koristen sa 90+ % zdravljem originalne baterije,to je model star 5+ godina...baterija im je najveca mana.
    Iphone 13 je noviji pa se moze naci u boljem stanju i sa boljom baterijom. Ali po tim cijenama malo teze,to je ispod otkupnih cijena za sverc komerc.
    Ja iphone 11 slabo i uzimma,prestaro,puno potencijalnih mana i nedostataka ,baterije lose ili je otvaran. Kod mnogih mijenjan i display.

Btw. Ja sam prodavao iphone 14,ima oglas ali je otisao danas.

Reznor and dams82 like this.
  10. MadbaLL

MadbaLL Overclocker

kupljeno, može lock!

Thread Status:
Not open for further replies.