Kupujem sony usb mp3 player sa kapacitetom od 1 ili 2 gb, nov ili polovan. Zanimaju me samo najjednostavniji modeli od sony (mp3 format samo) posto evo vec godinama sestra i ja imamo dva i sluze nas fantasticno. Baterija se napuni za sekund, koristili smo ga i za prenos podataka i nikad nije zakazo. Inace kupljeni su u Tehnomagu ali nazalost nemaju ih vise na stanju, pa ako neko zna gdje bi mogao kupiti ovakav ili slican bio bih mu zahvalan. Radi se o sljedecem modelu :
Dali ti se kod ovog mp3 playera desilo da nemoze da se upali kako treba? Pritisnem dugme on/off pojavi se walkman logo i ugasi se... dok ga komp sasvim normalno prepoznaje. Dali mozda znas do cega bi moglo biti?
Desavalo mi se vise puta i to svaki put kada sam ga koristio za prenos wordovih dokumenata, programa i sl. Format i hard reset (imas iza malu rupicu i sa iglom uradis reset) su barem meni pomagali.
Reset nema nikakvog djelovanja, a format nece ni da pocna ni poslje 15 minuta "Windows in unable to format..." Mislim da ga mogu samo baciti.