Opis i sama ideja sigurno zvuče puno bolje nego što je na kraju serija ispala.. Može se preskočiti komotno.
Nije Sci-Fi, ali ti mogu trenutno jedino da preporučim seriju Good Wife Šalu na stranu, ako ti se iole sviđaju serije na fazon advokata i toga, sasvim solidna serija.
Ma ima serija, dobrih prica lose produkcije. Ta warehouse je super prica a izgleda losa produkcija...zamisli pod David Lynch palicom
Narcos (2015) O životu Pabla Eskobara. Zasad (E4) predobra serija bez nekih dosadnih uvoda od 16 epizoda... Pabla glumi Wagner Moura koji je glumio u Tropa de Elite 1 i 2. http://www.imdb.com/title/tt2707408/
Pocele nove sezone pa sad pratim 1. big bang theory 2. modern family 3. arow 4. flash 5. Heroes reborn
Ja vise ne pratim nove serije, tacnije ne pratim serije koje su u toku. Dok sam bio u USA imao sam HBO pa uglavnom iz dosade gledao neke nove serije. Poslije vise ne znam ni sta sam gledao, ni do kuda je radnja dosla. Vidim neko rece Fargo izasao, to bi se moglo i pogledat jer iduca sezona (ako je uopce i bude) opet nece bit povezana sa ovom. Te pauze ubiju u pojam, godinu dana kasnije serija nastavi niotkud.
ni ja ne pratim nove serije gdje moras cekati epizode. onda kad zaboravis na seriju pa zaboravis gdje si stao pa i izgubis volju za gledanjem inace, sad gledam Downton abbey, odlicna, pogledao prvu sezonu, posto sam uselio u novi stan, nemam jos interneta pa se to ceka da skinem i drugu sezonu, ukupno ih imao 4-5.