Sagledao Narcos prvu sezonu. Jedna od boljih serija meni barem zadnjih godina. Krenuo house of cards ali na 3. epizodi stao predosadno. Mogao bih Fargo ionako sam davno stao na prvoj sezoni.
Hose of Cards, dobra serija, nastavi gledati. Kako je u seriji tako je u stvarnom americkom politickom sistemu. Veci cirkus nego kod nas.
Ja sam pri kraju prve sezone Farga, i od mene preporuke, ko god nije pogledao obavezno barem prvu epizodu, a tu se vec zakuha House of Cards sam pregledao dvije, i trecu bi bio red odgledati.
Pregledao prvu sezonu true detectiva u jednom danu,epizodu za epizodom,odlicna serija.Samo mi se ne svidja Spoiler sto su u drugoj sezoni zamijenili glumce,jer sam se bas bio navukao na mcconaugheya (rusta)
Filadelfija je totalna suprotnost od klasičnog sitkoma. Humor nije forsiran dok teme i "riječnik" nisu filtrirani. Nema političke korektnosti. Dobra je serija samo ovakav crni humor nije za svakoga.
Dobro si me napomenuo nastavljaju se epizode uskoro 27.1 Suits pravo dobra serija pogotov ako si pravnik Zakuhali su na kraju 5 sezone da valja i jedva cekam nastavak pauze
Dobra je serija. Volim i ja odvjetnicke iako nisam pravnik. Danas je premijera nastavka The X Files. Sezona ce se sastojat od 6 epizoda. Malo sam uzbudjen.
Pogledao sam prvu epizodu. Meni je nekako meh. Mozda je do mene a mozda je tematika out to date. Veceras je druga epizoda i prikazivanje ce biti svakog ponedjeljka.