Dynamo Magician Impossible dobra emisija pravo,da se čovjek začudi,da mi je znat bar neki najjednostavniji fazon..
Ali sada ozbiljno, ko do sada nije gledao Game of Thrones i Spartacus mora pod hitno to pogledati. Nema puno epizoda ni jedne ni druge serije, a zaista su prejake! House M.D. je meni isto bio odlican, ko voli serije o doktorima svidjet ce mu se 8)
Jel ide ova revolution, il samo jedna epizoda? nigdje ne mogu da nadjem info o njoj.. naso.. 2 "Chained Heat"[10] September 24, 2012[8] 3 "No Quarter"[11] October 1, 2012[8] 4 "Lowell, Indiana"[12] October 8, 2012[8]
:lol: uglavnom ova nova sezona The walking dead je totalni meeeeh . kako me samo nervira ona zena ( kud je ne ubise u PB ) i onaj kid ... ne znam kako mogu napravit seriju sa zombijima onako boring . OVo je trebalo svaka epizoda neka novo ludilo sa nekim novim likovima ... ovako gledam a svejedno mi ko ce sljedeci najebati . nikakve povezanosti sa likovima nemam The Big Bang , isto slab pocetak sezone . Previse likova za 20 minuta ... I leo i PEnny su vec postali dosadni ( hocel necel ) ... Trebali su svake sezone neki novi čik ubacit
Pogledah veceras četvrtu epizodu trece sezone serije DOWNTON ABBEY. U pocetku mi je bilo onako, puno trac partija i generalno nije za mene. Ali eto, propratilo se sve do sada (ostalo jos par epizoda iz sadasnje sezone). Nakon svega, u seriji je ipak sve u granicama realnosti dok je sama kuća, onakvo bogato okruženje iz onoga doba, candy za moje oci. Uzivam u onakvim engleskim materijalnim sitnicama. Serija uspješno odrzava radnju sviježom raznim promjenama. Neko je spomenuo serijal na ovoj temi pa sam tim putem i poceo gledati istu. Takodjer, preporuka i od mene.
Poceo gledat Lost, prepao me broj sezona i epizoda, vec sam skoro na pola druge, zanimljiva serija, nadam se da se necu razocarat na kraju