Re: AW: Koje serije pratite? "Kako vrijeme prolazi". Gleda li to ko? Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Samo onako da spomenem da ko je propustio da pogleda "Vratice se rode" da to obavezno pogleda. Serija srbijanske produkcije sa par nasih glumaca,u fazonu danasnjice i sa raznim zgodama i nezgodama isprepletana komedijom dramom kriminalom i raznim ljubavnim pricama.
Meni je nakon prve sezone legla, dok u drugoj i nakon 4te epizode cekam da se zakuha, ali valjda ce uskoro!!! A ovaj Copper djeluje pravo obecavajuce!!!
JA fakat ne znam sta da gledam ljudi dragi. Skinuo sam sebi opet x files pa da ih izvrtim. Sta ima novo da se moze gledat, al da je ono fakat dobro.. a ne standardno.. ok..
Gledaj One piece, daleko najbolja anima sto postoji meni, puno bolja od DBZ. Ako ništa, samo radi komedije neces zalit, samo izdrzi nekoliko pocetnih epizoda dok se ekipa ne pocne skupljat. Nisam anime freak, pretpostavljam da nisi ni ti, ja iz dosade tako slucajno skino prvi put sa freezone dok je bila i tako se navuko. Prvo me privukla komedija i kasnije priča kako se zakuhavalo. Radnja je super zanimljiva, pogotovo kasnije. Probaj, pa vidi, nemas sta izgubit. I ja sam tako ispuco sve ove serije, nemam sta gledat.
Re: AW: Koje serije pratite? Gleda u mene nena :smt003 @fipi jesil gledo komedi-seriju Curb Your Enthusiasm?
Ne kontam zasto onolike pohvale za The Walking Dead . 2. sezona se slobodno mogla zvati Farmville :lol: Boring do jaja
Otislo je previse u fazonu neke drame. Serija je i dalje dobra, no jedno 3-4 epizode su definitivno cjedili sa razvojem likova i njihovim odnosima. Bez sacmarice necu da gledam
Ja sam poslije prve sezone odustao. Nimalo mi nije legla. Vjerovatno zato sto sam ocekivao nesto tipa Zombielanda.
Ma druga je sezona sapunjara cista ... Spoiler milion epizoda se razvlaci ocel ona fufica reci da je trudna il ne :lol: i slicne gluposti I likovi nisu uposte zanimljivi ... mogao je doci Mad Max i porokat ih sve bilo bi mi svejedno :lol:
To mozes rec za svaku seriju. Realno, serija je iznad prosijeka. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2