Zavisi, nutribulet je oko 200km što je daleko od najjeftinije. Moji su ga imali, naravno pokvario se, ja im kupim voxa za 60km eno ga i sad radi. Što se tiče brendova definitivno teško ima smisla plaćati brend ime pored kineza koji prave podjednako dobre stvari. Svakako se sve sklapa u kini, ljudi vidjeli kako, sjontali, pokrali i krenuli praviti. A testovi su definitivno plaćeni, šta vidiš po recenzijama ne treba vjerovati posebno ako in je posao recenziranje uredjaja. Eno tetka kuka poplivalo kupatilo od mašine. Kako rekoh čini se juce je kupila. Kaže tri godine, guma popustila vrata na onaj tuch bullshit curi ne možeš otvoriti. Bosch mašina Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Neko čija supruga radi kolače komercijalno u kućnoj varijanti mogu reći da je kenwood broj 1. Imali smo raznih miksera i robota ali kad smo kupili kenwood kmix radost je došla u našu kuću, poslije smo kupili još jedan jeftiniji kenwood, nije kao kmix, malo više je plastičan ali i na njemu se vidi da je kvalitetniji od mnogih drugih. Prije smo imali i tefal koji je bio dobar, ali ni blizu kenwooda. Delimano nisam nikad volio i uglavnom izbjegavam da uzimam u obzir kad kupujem, najviše zbog debilnih reklama. Od njih jedino može proći set toplih zagrljaja Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Kod nas je Multione. Mijesi tijesto, mixa sta god treba, sitni, renda, melje, reze suhovinu/mezu. Jedina "mahana" mu je sto nema neku zastitu na mjestu gdje se one spirale ubacuju. Pa kada se veca kolicina tijesta mijesi (veca od propisane), dodje tijesto do vrha i zabije se u onu supljinu. Morat cu nesto improvizovati.
Kod nas je ovaj drugi multione, došlo bruka onih dodataka, a kmix je kombinacija aluminija i željeza, težak, jedva se pomjeri Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Imam dva ta kotura ,od 25m i 50m ali ne koristim po kuci...nekada ako treba sta busiti ili tako. A usisivac ima svoje kablo oko 5m duzine...sasvim dovoljno a samo pritisnes papucicu,samo se uvlaci...tako da kod mene nema tog nekog izvlacenja,razvlacenja,namotavanja itd
Ne treba ni meni srecom, jer imam svugdje uticnica dovoljno, ali dobro dodje za druge poslove oko kuce npr trimer za lisce i sl. Sent from my iPhone using Tapatalk
evo nakon prvih nekoliko dana bosch bcs711a unlimited se pokazao dobrim za usisavanje iza djece, najveca mana je baterija od 3Ah pa smo narucili jos jednu od 4Ah i to bi trebalo biti taman za slucaj da citav stan zelimo usisati odjednom mad atad svakako ide pravi usisivac u akciju za 499 km mislim da nije fula
Odličan, kod Bosch je dobro što koristi iste baterije za sve akku alate, lako dostupne. Kompatibilne koriste i wurth alati na baterije. Mogu se naći i polovne lako... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
https://media3.bosch-home.com/Produ...Unlimited_HC_T14_BHZUB1830_PowerImage_01.webp ako je ovakvo da se dogovaramo, ima neki adapter da moze i ovaj bosch professional al koliko sam vidio moram ga kupit vani i kosta 50-60km