Kvalitetan zrak

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Stihoklepac, Feb 21, 2019.

?

Da li mislite da će se u vašoj sredini popraviti kvaliteta vazduha u narednih 24 mjeseca?

1. Da

3 vote(s)
    7.5%
  2. Ne

35 vote(s)
    87.5%
  3. Nisam siguran

2 vote(s)
    5.0%
  1. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Overclocker

Ma glupost, valjda naša dijaspora kupuje masovno, *ebo te, pa da radim vani kupio bi stan dole negdje u CRO pored obale i rahat, dođeš u penziju ili na odmor u čist zrak.

Druga stvar, ovi puriferi mogu čistiti samo pm čestice, šta je sa opasnim SO2 i dr gasovima koji pojedoše pluća.

2. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Overclocker

Imam prijatelje u Konjicu, tačnije Tuleg. Bas sam bio sad čitav vikend. Konjic je vazdusna banja, kao da mi je neko kisik priključio. Neretva i planine, imate pravo blago dole da živite u čistoj sredini i pijete čistu vodu.

Kontam gdje je Haker da kafu pijemo pored ćuprije.

Last edited: Oct 4, 2021
    Haker likes this.
  3. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Sa Majevice se tek vidi u kakvom oblaku mi živimo :), prije par god. odem u Frankfurt u špicu zimske sezone i jedva prožvakam da nema zagađenja dok se kod nas maske nose.

4. Qler

Qler Veteran foruma

Ka iskreno planiram kupiti stan u Konjicu nekad kad ovaj otplatim :) valjda do tad završe auto put do tamo. I onda nema smisla više u Sarajevu živjeti. Djeca neka budu ovdje a ja i žena dole.

Sent from my S21 Ultra using Tapatalk

Vedo likes this.
  5. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Treba poll u temi preimenovati u "Da li mislite da će se u vašoj sredini popraviti kvaliteta vazduha u narednih 24 godine?"

6. Haker

Haker Veteran foruma

Ako planiraš kupuj sada, dok se ti skontaš biće skuplji kvadrat nego u Sarajevu :)

Inače u zadnjih par godina grad je preplavljen Sarajlijama vikendom.
    Samo naše budale to ne znaju iskoristiti, treba vam i zrak naplaćivati :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

7. Qler

Qler Veteran foruma

Najlakse je preko nasih ledja :D

Haker likes this.
  8. bhd

bhd Veteran foruma

Pozdrav raja, mozel neko misljenje sta je sad najbolje uzet do 500KM za nekih cca 50m2.

Gledam ove Levoit, ono dosta jeftiniji a uopste prema perfomansama nisu losi.
    tnx

Last edited: Feb 12, 2022