a kad nema te nesretne toshibe kod vas... opet ponavljam - skupi za 7010 ako ikako možeš nećeš požalit ni dinara.
hmm.... šta su moje oči fino vidjele http://www.samsung.com/he/products/note ... ifications sljedeće godine dolazi kod nas, ali mi se cijena nikako ne sviđa 4000€ auuu..
Macintosh laptopi su više na neki način 'šminka'... Imaju Appleovi kao u Carrie iz Seks i Grada Imaš Fujitsu Siemens Amilo M 7400 Intel Centrino 1,4 GHz 256 DDR grafa shared do 64 mb itd..
Mac je za fanatike, ne radi se o precijenjenosti, radi se u OKULTNOSTI... Imam prijateljicu koja ima G5 powerbook, ne bi ga dala za ijednog Centrina, iako su ovi po mnogim stvarima bolji i prakticniji... Kada je pitam zasto to, odgovor je vrlo jednostavan ZATO!
moje licno misljenje je da su Dell i HP/Compaq laptopi precijenjeni , jer dati preko 1500eura za laptop sa intel extreme grafom je grijeh
meni je isto dell malo poskup, ali hp ima u redu omjere. sad da ja tebi dam ultimativan savjet... prođi par dućana i malo drndaj po lg-u, gerikomu i na kraju sjedni za hp 7010... stvarno nema druge (ako se nisi sa dosta lapova do sad susretao). nema postanja dok to ne napraviš
prvi pogled na 7010 govori da je visoko kvalitetno izradjen , lijepo izgleda .. display 15,4" cini mi se isto extra - jedan od najkvalitetnijih koje sam vidio , svidjela mi se Toshiba Tecra S1 mada je i ona skupa Sutra idem malo da pogledam Toshibe , LG-ove i Hp-ove .. ako naletim na 7010 pitat cu da malo "prodrndam" mada cisto sumnjam da ce ih upaliti :x
s1 je slaba ako se ne varam... 7010 i ovaj moj su tu negdje, mislim da su boje malo realnije na mojem, ali pošto ih nisam imao priliku direktno usporediti ne bi htio sa sigurnošću to tvrdit. sretno u svakom slučaju!
Evo ovog "Geri-koma" EGO Centrino licno mi ne izgleda lose , specifikacije takodje veoma dobre .. samo jos ostaje da se vidi taj famozni display Procesor Intel® CENTRINO® 1.5 Ghz Ekran 15.1" TFT Active Matrix color display (rezolucija 1024x768) Grafika ATI Mobility Radeon 9700 64 MB DDR Tvrdi disk 60 GB ATA-100 Memorija 512 MB DDR Zvuk 16bit Soundsystem AC97 CODEC SB-Pro-compatible, ugrađen visokokvalitetni mikrofon i stereo zvučnici. Pogon DVD COMBO (DVD+R/+RW / CDRW / CD) Priključci TV-Out (S-VHS), 3 x USB 2.0, VGA port (vanjski monitor), IEEE 1394 FireWire, PCMCIA utor 1x Typ II, fax modem 56k v.90, Intel® PRO/Wireless Network Connection 802.11b, mrežna kartica 10/100 Mbit, Line-Out, Mic-In, Paralelni port, Card reader 4 in 1 (podržava: MMC, SD, MS, SM) Software Microsoft Windows XP Home edition, Power DVD, Instant CD/DVD, Pinnacle studio Dimenzije 330 x 280 x 33 mm, 2,9 kg
sve je to lijepo, samo ti malo ga "osjeti"... nemaš druge osim da sjedneš za njega i raspitaj se odmah za garanciju.
vec sam gledao , 2g garancija .. najveci je problem to " osjeti " jer ovdje se rijetko gdje moze laptop osjetiti , ne pale ih , isto kao da drva prodaju a ne teh robu :S al eto sta ces , ako sta uspijem isprobati na licu mjesta bit ce ok
uglavnom kod garancije gledaj kolko toleriraju mrtvih pixela i da li ima mogućnosti "upgrade-a" garancije za neke pare. znam da toshibu možeš "razvuć" do 4 godine... jedno 100€ je po godini, a standard je isto 2 god. malo je kenja ak nemreš sjest za lap prije kupovine.
ma di ćeš to dvoje u isti koš trpat... ko da sad kažem uzmi celerona 2.8 ili mobilnog bartona - tu negdje su frekvencije.
ako je koja marka 700-800 km onda cu se pokajati :wink: Koliko kosta tacno taj 7010 i koje su mu specifikacije ?