Kako im je krenulo ponovo sa zarazom na Jadranu od ponedjeljka uvode nove restrikcije. Trazit ce EU digitalne COVID potvrde za okupljanja veca od 50 ljudi.
S tim da taj antigenski test mora biti s one liste za EU, znači ne može baš svaki. Čini mi se da košta 30tak KM.
Izbaci mi reklamu neki dan, ima na ilidzi za 20km. Do sada je bio 40. Ko je kontao ići bolje mu je što prije dok nisu počeli opet srat sa glupostima Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nije, pro lab nešto čini mi se. @donjapa ne kontam, ja bio krajem četvrtog mjeseca, brzi test važio 10 dana za Hrvatsku. Šta onda treba za duže od par dana. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Vazi 10 dana al ne smije biti stariji od 48h da te puste da uđeš. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Totalno sam zaboravio na to. Kako god sranje, teško da će i sljedeće godine biti bolje. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jel skeniraju hrvati certifikate ? Imam srbijanski, al sam dodao i na ovaj ZZO KS, pa sam i dobio nas takodjer
Ja juce usao u HR. Policija uze pasose skenira i popecati i onda malo baci pogled na papire i idemo dalje.Definitivno bez skeniranja,samo pregled ocima. GP Kamensko. Enter Croatia papir,dvije potvrde o vakcinaciji iz SRB i jedan antigenaki test. A carinik nas je malo ispeglao ko nikad. Otvaranje gepeka (prvi put u zivotu na hr granici) pitanje za hranu pice i cigarete i malo pregleda da vidi jel govorim istinu. Pitao je i kad se vracamo. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Vakcinacija u Dalmaciji. . Nesto tapatalk zeza upload slika. Evo iCloud link https://share.icloud.com/photos/0ux0xEN07rXMrnFkvzSRF2s9Q Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Jel bitna revakcinacija na istom mjestu gdje se obavila i prva vakcinacija? Ja kontam otici do Karlovca, al ko zna kad cu opet doci kuci. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
U sustini nije. Bitno je da se doziras istim proizvodjacem (koliko sam ja upucen). Znam par slucajeva koji su odradili prvu u Swe drugu u Cro.