To si baš dobro opisao... Meni je dole baš super zbog tih ljudskih odnosa. I nije sve komercijala, u makarskoj rivijeri negdje parkirati auto za džabe je misaona imenica... U kaštelima ima domaćih ljudi dosta i na plažama, jer grad misli i na njih, nije sve pravljeno samo za turiste... A more ko more, da je ljepše možda ništa drugo ne bi bilo.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Valja držat forum i teme živim.... A priča je opšta, nije privatna... Ha ja.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Meni je fascinantno kako ljudi idu na ljetovanje na isto mjesto po x puta. Hajd razumijem, poznat teren, poznanstva sa vlasnicima pa i prijateljstva, neko zeli samo da se opusti i da ide na sigurno, ali dosadi brate 2-3x na istom mjestu kamoli vise Imam par poznanika/prijatelja koji imaju neke nekretnine dole, pa i to je haos. Ljetujes uvijek tu, nije da moras, nego eto ides ko na silu tamo cisto da ne bude da ti dzaba stoji. Ali opet, 100 ljudi, 100 cudi
Imas ljetovanje odmor imas ljetovanje provod. Odmor je poznatoj destinaciji provod je na novoj. Ja na more idem 3-4 puta godisnje. Odmor ovdje u Kastelima i provod gdje stignem. Inace radim 6 dana u sedmici i vrlo cesto i nedjalju. Ljeti po 12-13h. Znaci ne ići na posao ne moze dosaditi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Svak ima svoje, meni je na more silovanje otići, da moram pet dana tu biti mislim da bih zavezao kamen za noge i lagano ga pustio u dubinu. Sa druge strane četiri dana putovanja po moru i non stop neke akcije, to može Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja sam kao i Dino, poznata lokacija, već istražena mjesta, i zujim dole po poznatim plažama, nisam svaki dan na istoj... Tu se odmaram 10 dana i onda povratak u realnost... A u toku godine gledam da spajam neke vikende i neradne dane i tada putujem po 2-3 dana, može more, može i neki gradovi poznati i nepoznati gdje ima nekih lijepih sadržaja, dobre klope itd... Tad odmaram psihu, tijelo baš i ne... I to je od proljeća do jeseni, zimi manje jer nisam neki ljubitelj zimskih putovanja, jedino za novu godinu može neki izlet... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
ćejf ja sam veci dio zivota isao u Zadar na more, sto zbog blizine, sto zbog ljudi. Volim se upoznati s lokalcima, pogotovo sa starijim i onda bacamo šuplje. a jbg na more se ide jednom ili dva puta godisnje, kako ko. Pa zazele se ljudi do sljedeceg putovanja. meni je najbitnije da je fino, mirno, nema guzve i dobra hladovina.
Ma sve jasno. Ali moze se odmorit i na novoj lokaciji, a vala i u novoj državi. Svako sebi prilagodi odmor kakav želi, hoce li biti odmor ili provod nebitno. Dosta to diktira i porodica i starost djece i prilagođavanje tome. Ali svejedno, da odem vise od 2x na neko mjesto samo zato jer mislim da cu tu odmorit bolje nego negdje drugo gdje idem prvi put, sumnjam... Mozda neki psiholoski efekat.
Zavisno od osobe do osobe, ja gledam da mi je nesto potpuno novo, iznenadjenje. Jednostavno to mi stvara najvece zadovoljstvo, inace bih ponovio Brac, al da mi je negdje gdje nisam nikad bio
Ja recimo volim mijenjati i svaki out bih na drugo mjesto ali da suprugom gledam da budemo sami na nekom mjestu ili da što manje ljudi tako da ne mijenjamo mjesta jer je takvo nešto teško naći i osim na nečiju preporuku ne idem nigdje To je što se tiče mora.
Ja kad sam isao prije 2 godine odsjeo sam u Supetaru, i tu sam se kupao 2 dana, ostalo je bilo po Bracu razne plaze: Murvica, Lovrecina i naravno Zlatni rat moras posjetiti
Nego prijedlog kako ja to radim. Recimo otok Krk prepun lijepih plaza tipa Malinska, Baska, Omisalj, Punat itd. more cisto prelijepo. Ja licno najvise volim Malinsku i Njivice jer su najblize s kopna . Smjestaj i sve na svakom otoku je zara nije sad ko dole Dalmacija ali recimo uzmes apartman ili sta ti vec treba u Rijeci gdje su cijene kudikamo povoljnije na otoku si sad pa sad dobre ceste zaobilaznice i sl. mostarina se ne placa odavno, tako cu ja za mjesec dana. Meni dosta 2-3 dana i gas ja se ne mogu na plazi izlezavati dosadi mi nakon 15min valjda sto sam na moru odrastao