pozdrav ljudovi, zna li neko ima li fazon za izbjegavanje limita za download sa mega.nz? trebam što prije neke fajlove skinuti sa jednog mega foldera, ali na pola puta se pojavio transfer quota limit. i sa registracijom isti problem. ako neko zna kako ovo zaobići, bio bih zahvalan p.s. na telemachu sam
Jesi probao preko njihovog softvera? Koliko se sjecam skidao sam neku seriju i bilo je masu fajlova koje je skinuo bez problema, a i moze da skida vise istovremeno.
ne može ni preko jdownloadera, jer opet mega.nz očita ip s koje skidaš, valjda su dohakali i tome. kreten debeli.
Jebo te dje si prije da mi ovo spomenes.Pravo dobra stvar.Upravo sam kupio mjesec dana i nakacio na Kodi.Super fercera.Hvala Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja sam to koristio 6 mjeseci, kupio za bitcoinse sada na zalost ne može za BTC, samo €, $ i ostale, priznate, currency uglavnom, odlična stvar...
Ma ovaj RealDebrid servis za premium linkove za download sa ovih file servis hostera i streaming sadrzaja i inih dr stvari Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk