Dakle, jaran ima punudu da kupi slijedeci racunar al bez monitora: CPU AMD 5200 + Ploca Gigabayte S3 Graficka Nvidia Asus 7600 gs 512 MB HDD 320 GB SataII 2 gige rama DVD-RW SataII Kuciste bruseno plavo Covjek mu trazi milju za ovu konfiguraciju bez monitora. Isplati li se uzeti ? Ima li neko bolji prijedlog za ove pare ? Jaranu racunar treba uglavnom za igranje Unaprijed zahvalan
Ovo ne vrijedi ni 500 KM, a kamoli 1000 KM. Taj što prodaje vrijeđa inteligenciju tvog jarana i tebe ...
Sličnu konfu sam dao za 400 stoje, jer više i ne vrijedi. EDIT: Gledaj šta momak prodaje na forumu : viewtopic.php?f=5&t=16425
CPU AMD 5200 + - 140KM Ploca Gigabayte S3 - 156KM Graficka Nvidia Asus 7600 gs 512 MB - ovo nema vise nigdje kupiti, odokativno vrijedi 40KM HDD 320 GB SataII - 99KM 2 gige rama - 32KM DVD-RW SataII - 40KM Kuciste bruseno plavo - 60ak maraka Dakle, da se sve kupit u trgovini, kostalo bi oko 500KM. Ovako, bez garancije i staro, ko da vise od 350KM nije normalan.
Mislim da ima jedna jako bitna stvar u ovme svemu, onaj koji prodaje ovu konfiguraciju je možda platio više od 1500KM prije godinu ili dvije , i konta da je može prodati za te pare,ali znam lika koji je "zacjenio" komšiji svoj P4 1500KM tj u "pola" cijene od onaga što je platio kada je kupovao. Kao prodam P4 za 1500 a ja sebi quad uzmem. Brutalno.
O.k. jeste pretjerano, ali i da dadne vise novaca nego sto nesto vrijedi, makar neka to bude ispravno. Najgori su likovi koji em sto oderu nekoga naivca em sto mu daju robu s greskom, navuce ga a on jadan dodje kuci i onda primjeti da mu racunar ne radi kako treba, npr ostecena graficka, zamrzava racunalo itd, i nazove lika da se pozali, njega nigdje. Kao sto forumasi ti kazu radije uzmi i neku slabu kantu, ali makar je nova i imas garanciju na nju ako se sta desi.