Prodajem svoju konzolu kupljenu od kolege s foruma. Dosad me vise nego dobro sluzila, jako tiha u radu i nikad nikakvih problema. S obzirom da cu vjerovatno ovih dana uzeti nesto novije, a ova se u zadnjih pola godine skoro nije nikako upalila, mislim da je to znak da treba da se rastanemo Od opreme dolazi kutija, jedan kontroler, dvije igre (Fable Anniversary od Xbox 360 i Tropico), HDMI kabl. Kontroler bi se trebao servisirati, ili uzeti drugi, lijevi shifter ide prema gore, mada ja ga nastimam i koristim bez obzira na to. Takodjer sam narucio nove od Elite kontrolera koji su skroz metalni i duze traju + one kapice, ali nikad da nadjem vremena da to zamjenim Link na OLX oglas: https://olx.ba/artikal/56716308 Cijena na OLX je stavljena 300 KM odnosno 250 KM bez igara, za raju s HWB nek bude 250 KM sa igrama Lokacija je Sarajevo, a vikendom sam ponekad u Tuzli, pa je moguce i tu preuzimanje, dok postom ne bih slao
Bump, na kontroler su stavljeni novi metalni thumbovi, jer je cuko izgrizao originalne 230 KM nova cijena...