Black level na monitoru i RGB izlaz na grafičkoj (limited/full) se moraju poklapati. Što se tiče kontrasta, prije kupovine si morao biti svjestan da je IPS najlošija od svih tehnologija po tom pitanju.
Pa bio sam svjestan manje vise. Ali pocetna slika me i pored toga bas razocarala. Sad nakon kalibracije je podnosljivo.
Kratko pitanje - na koji zakon i član da se pozovem prilikom slanja zahtjeva za povrat novca. Supruga je na jednoj od onih kućnih prezentacija kupila stvar koja nam apsolutno nije potrebna, a prodavač i direktor firme nisu susretljivi u vezi toga. Uređaj naravno nije niti otpakovan niti uključen, znači potpuno nov. Unaprijed hvala.
Pa ok, kome mogu onda uputiti žalbu/prijavu da mi je registrovana firma prodala proizvod bez fiskalnog računa?
Da nije slucajno došao pisani fiskalni racun ? PFR 1 ? Ako su legit ne znam kako izdaju robu bez racuna.
Lik me neki levati 20 dana za artikl, ne javlja se na telefon, nema kao na stanju bla bla. U međuvremenu artikl sam uzeo ovdje u Sa. Javim mu da ne šalje bezveze, kaže on poslao sam u petak ko fol, doći će. Jel ja sad mogu odbiti paket bez ikakve naknade? Sorry za off .
Ako ti nisi nista platio mozes , sta te briga kad je tako bezobrazan. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk