Da malo oživim Temu. Borovnica je krenula, ako ima zainteresovanih iz TZ / SA, javite mi se, radit ćemo dostavu uskoro
Moj lični uzgoj, zaštita prirodnim putem, ništa hemija. Cijena 17 KM/kg ove godine. @zoi jesi li ti ono ZE? Ako da, dostavljamo i tu
Jesam, ponesi tri kile A možda ću sutra do Vlašića pa navratim do tebe, sami mi ostavi broj u inbox, izgubio sam ga
Moram jos jednom da pohvalim borovnice. Ako se ne varam uzimam od 2018. i uvijek su top. Dobio sam neki dan lokalne ovdje i nisu ni blizu ovim od @IdeMedoSumom. Mozda nije ni ista vrsta, ali kako god. Samo steta sto sam bio zatrpan sa ovim losijim pa nisam mogao uzeti vise
Biti ce i kod mene paradajza domaceg a imam i pomalo kupine ali to su manje kolicine,pa ako je ko lokalno tu iz Gracanice,neka napise pa cu kada uzriju dostaviti. Krenule su ali sporije zriju. 062202674 viber Kupine 10KM/kg Paradajz ce biti oko 3 KM https://postimg.cc/xXzX1rBy][/url]
Ma i ja sam prije. Jedne godine sam uzeo vise od 10kg u par tura od njeg i zaledio dio. Ali nisu mi poslije ukusne za jest ko svjeze, nesto budu vodenaste. Ok su onako u nesto da se stave. Kupine isto izgube okus. A maline kad odledis su gotov ko svjeze.