Predložite tastaturu

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Stihoklepac, Mar 17, 2014.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

Mogu prenjeti, znam da je gledao 87 key. Koja je cijena i ako imas link?
    Cekam da jave iz Gige imaju li na stanju HyperX.

2. dino73n

dino73n Veteran foruma

3. Qler

Qler Veteran foruma

@zippoo tamo reče da ti se raspada tastatura :) imam ja Hyperx Rgb FPS ako si za, možemo se dogovoriti :)

4. zoi

zoi Veteran foruma

Imam mu i ja miš, da ga obojica opremimo :)

Qler likes this.
  5. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ima li odmaraliste za ruke ?
    A koja je cijena inace ?
    Mozes i u PP pisati,ako neces javno

6. Ragnarok

Ragnarok Komšija

7. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Odgovara li ti ova:
    https://olx.ba/artikal/64477837

8. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Pa bukvalno je i ta skandinavski layout..

9. Reventon

Reventon Veteran foruma

10. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Znači može ti je prodati za 150KM jer je od njih i kupio.
    Spomenuo si bijelu pa sam zato predložio.

11. iPlay

iPlay Komšija

12. Reventon

Reventon Veteran foruma

Kao i u svemu, kompanije iz Kine ce iskoristiti situaciju i progurati svoje proizvode. Logitech je svakako vec duze vrijeme precijenjen, a kvalitet im je postao fuseraj.

13. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sam nedavno na piku kupio g15, skandinavski layout al me ne rangira baš... Bitno je da je veliki enter. Ja prezadovoljan.

14. iPlay

iPlay Komšija

Sa tim se slažem 100%. Npr. neprihvatljivo je da nakon 4 generacije MX Mastera, model 3S ima (masovni) problem sa lijevim switch-om koji strada nakon godinu dana (tj. nakon isteka garancije). Ipak se radi o mišu od $120.
    Već treći put ga rastavljam i popravljam tako što lijepim 2-3 mala sloja izolir trake na switch kako ne bi preskako click. Miš je star cca. 2 godine.

15. Almir

Almir Komšija

Ja teško mogu naći neku alternativu mx masteru kao modelu koji mi odgovara. da sam imao problema jesam, i kako stvari stoje opet bi kupio možda novi model ili kada ovaj baš ode...

16. Qler

Qler Veteran foruma

Ma MX po meni nema konkurencije nikako.. Ne znam, ali ja sam imao svaki MX od prvof MX1000 do sad 3S.. ni jedan drugi mi ne odgovara kao ovaj...

17. iPlay

iPlay Komšija

MX Master i MX Keys su mi idealan setup za rad. Tastaturu imam već 2+ godine radi bez greške, tiha, plitka tipke odlične. MX Master 3s to prati, samo da nije problem koji sam pomenuo.

PS. Imam MK520 tastaturu iz 2010. godine koja radi dan danas i koja je u top stanju za svoje godine. Nju doduše napajaju 2 AAA baterije.

18. Picoooka

Picoooka Komšija

U USA pomalo dizu cijene za sve pa sam primjetio da i memorija poskupljuje po par dolara ili vise zavisno od branda.

19. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sad kuci imam K780 i MX3s, i G915 i G903

A na poslu K780 i MX3

20. iPlay

iPlay Komšija

Last edited: Apr 23, 2025